וואי וואי... מורכב. עכשיו אני כאןועכשיו?
זה ממש לא נכון, והפוך- הם לא אוהבים לקבל בנות כאלה!אלה שבאות לשם מהסמינרים הטובים זה לא כל הסגנונות, בד"כ זה בנות שמסיבה כלשהי לא מצאו את מקומן בסמינר שלהן.
אני למדתי באחד הסמינרים הטובים בירושלים והיו בודדות שהלכו לשם אבל זה היה בנות טובות שמכל מיני סיבות, או משפחתיות או אישיות לא מצאו את מקומן שם וחיפשו משהו קצת שונה.
אני לא אומרת את זה בקטע רע אלא רק שתשימו לב לזה.
מי שהלכה לשם בד"כ זה רק בנה אותה יותר...
הם באמת לא אוהבים לקבל בנות כאלה, אבל איך זה סותר את מה שהיא אמרה? הרבה מהבנות האלה נבנו הרבה יותר, אבל נכון - לא כולן, חלק גם הלכו לחפש לעשות שטויות בלי הורים על הראש, ולכן הם לא אוהבים את זה (אגב, היום הם מקבלים יותר מכאלה מקומות)זה ממש לא נכון, והפוך- הם לא אוהבים לקבל בנות כאלה!
עדיין רלוונטי? שכחתי להתקשר אלייך...אני לא נכנסת בשעות מסוימות
אבל אני פשוט יביא לך את המספר שלי ותתקשרי
(מקווה שבאותו זמן זה יהיה נח מקסימום אז נתאם)
וממש תודה על ההירתמות לעזור
ממתי מחנכות רושמות לסמינרים??מתי ההרשמה?
ואני יכולה להרשם לבד או צריך שהמחנכת שלי תרשום אותי?
ככה היא טוענתממתי מחנכות רושמות לסמינרים??
היא אמרה שמחנכת בד"כ יודעת להמליץ לך מה נכון לך,ככה היא טוענת![]()
דברתי איתה על זה והיא אמרה לי שהיא צריכה לרשום אותי,היא אמרה שמחנכת בד"כ יודעת להמליץ לך מה נכון לך,
מה שנכון.
בכ"א את הרישום עצמו וודאי שאת עושה, כמו בכל סמינר.
אא"כ אני לא מעודכנת ורק אצלנו מעודדים לעצמאות יתר...
מוזר מאוד. היא אמרה ככה לעוד בנות/ על סמינרים אחרים?דברתי איתה על זה והיא אמרה לי שהיא צריכה לרשום אותי,
מה אני צריכה לחשוב?
אשמח לדעת מה רמת ההשקעה והמקצועיות (והגיוון) של המסלולים שם?
תודה
ofakimsem.co.il
גם חינוך מיוחד. גננות אני חושבת נסגר. מזכירות רפואית אם יש זה ממש חדש.המסלולים שם נראה לי כמו כל סמינר
תכנות
גרפיקה
יעוץ מס
הוראה כוללת
אומנות
הואת חשבון
הוראת אנגלית
ונראה לי מזכירות רפואית
יכולה לומר לך שגרפיקה תכנות ויעוץ מס זה ממש מתאגר וצריך להשקיע המון
לא ידוע לי על כזה דבר. אני נרשמתי לבד וכנ"ל חברות שלי. את כן צריכה מכתב המלצה ממורה או שתיים, כבר לא זוכרת. תתקשרי אליהם ותבקשי טפסי רישום. לגבי זמן הרישום - אפשר כבר עכשיודברתי איתה על זה והיא אמרה לי שהיא צריכה לרשום אותי,
מה אני צריכה לחשוב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //