- הוסף לסימניות
אוישמבינה את ההגיון שלה.
אין עבודה לא בזה ולא בזהאז בשביל מה להשקיע בלימודים מפרכים.
הלימודים של QA נחשבים קלים?
אוישמבינה את ההגיון שלה.
כן.אויש
הלימודים של QA נחשבים קלים?
מה??מבינה את ההגיון שלה.
תכנות לא מתאים לכל אחד.
אם היא באה בגישה של אין עבודה, לא חבל על הכסף?מבינה את ההגיון שלה.
תכנות לא מתאים לכל אחד.
עדיף לה ללמוד מקצוע טוב ולהשקיע ותכנות זה אחלה מקצועאם היא באה בגישה של אין עבודה, לא חבל על הכסף?
מי שלומדות תכנות בלי לאהוב באמת ולהתאים באמת, יכולה למצוא את עצמה גם כן בבית או בתפקידים שהזכרת.עדיף לה ללמוד מקצוע טוב ולהשקיע ותכנות זה אחלה מקצוע
במקום לבזבז שנתיים בסמינר וצאת לשוק העבודה ו"לגלות" שאין לה מקצוע כי היא התעצלה ללמוד בטענות שונות ומשונות
בקיצור תלמדי מקצוע כדי שלא תצטרכי להיות סייעת בגן או מזכירה שמרוויחה גרושים
אם היא באה בגישה של אין עבודה, לא חבל על הכסף?
ולמען האמת רק ניסיתי להקטין את:אני מבררת את זה עבור בת שביקשה..
והיא רוצה ללכת לשם בשביל המסגרת עצמה, השיעורי קודש וכל אלו,
ובשביל מקצוע היא רוצה ללמוד משהו אחר![]()
הציק לי. אין רמה נמוכה של עבודה בעיני. יש רמה נמוכה של עובד.עובד ברמה גבוהה מכבד כל עבודה.QA זה הרמה הכי נמוכה בעבודה במחשבים עדיף ללמוד תכנות זה הרבה יותר משתלם
להקטין??ולמען האמת רק ניסיתי להקטין את:
ואת טועה חד משמעיתהציק לי. אין רמה נמוכה של עבודה בעיני. יש רמה נמוכה של עובד.עובד ברמה גבוהה מכבד כל עבודה.
לחלוטין.ולמען האמת רק ניסיתי להקטין את:
הציק לי. אין רמה נמוכה של עבודה בעיני. יש רמה נמוכה של עובד.עובד ברמה גבוהה מכבד כל עבודה.
ואם הכוונה היתה לרמת שכר, גם לא מדויק.
רמת שכר בהרבה חברות הייטק היא אישית. בודקת טובה יכולה להשתכר יפה מאד מאד!
בטח ביחס ללימודים הקצרצרים.
זה לא סגנון מסוים...מה סגנון הבנות?
תתקשרי עם המזכירה, יש לי את הפלא' האישי שלה 0548542797ראיתי את הפרוספקט של המסלולים שלהם. הם הוסיפו עוד או זה מה שיש?
לא הוסיפו.ראיתי את הפרוספקט של המסלולים שלהם. הם הוסיפו עוד או זה מה שיש?
בנות מאד טובות . הם מאד סננו.סליחה על ההקפצה
מבררת על סגנון הסמינר שאת זה אני לא רואה שכתבו פה.
מאיזה תיכונים מגיעות הבנות? מי ההנהלה של הסמינר? מה באמת השם של הסמינר? הרמה של המסלולים נחשבת לרמה גבוה? אני רואה שכבר עברה שנה ואז שנכתב האשכול, אולי ישתנו דברים?
לפי מה שאני מבינה זה סמינר מאוד טוב ושמור. השאלה אם לא מדי סגור. איך אני יכולה לבדוק את זה?תתקשרי עם המזכירה, יש לי את הפלא' האישי שלה 0548542797
הבנות מגיעות בעיקר מתיכונים שמורים ממודיעין עילית וגם מחוץ לעיר, יש בנות מירושלים, אלעד, בני ברק ועוד. הם מסננים, אבל זה סמינר כיף, בכל אופן בת שעוברת סמינר צריכה להיות בת שהגדילה טיפונת ראש.
והשם של הסמינר הוא באמת "בנות בית יעקב" וכולן קוראות לו "בנות" (בשווא).
בגדול, מנהלת אמיתית אבל דואגת מאד לבנות, צוות לעניין ומרצים מגוונים. המסלולים ברמה עם תעודות מוכרות כמו וינגייט ומה"ט, הלימודים מקצועיים נורא. הבנות של מזכירות רפואית לדוגמא עושות סטאז' במעייני הישועה.
לפי מה שאני מבינה זה סמינר מאוד טוב ושמור. השאלה אם לא מדי סגור. איך אני יכולה לבדוק את זה?בנות מאד טובות . הם מאד סננו.
הרמה מאדדד גבוהה עם תעודות הכי טובות
מסלולים זה מה שכתוב בפרוספקט,
מה עוד את רוצה לדעת?
הסמינר מאד טוב. רמה גבוהה גם בקודש.לפי מה שאני מבינה זה סמינר מאוד טוב ושמור. השאלה אם לא מדי סגור. איך אני יכולה לבדוק את זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים