אין עוד מלבדו 1-1-1
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ערב טוב,
מכירה את סמינר שבילים בי-ם??
אשמח אם תצרי איתי קשר באישי
בדקת על הסמינר שבילים?? הייתי שמחה לשמוע על הסגנון--ערב טוב,
קיים?רצית לדעת אם קיים מסלול רפוי בעיסוק או קלינאות תקשורת בסמינר
קיים דרך מבח"ר עם קבוצה סגורה של סמינר שבילים.קיים?
את יכולה לפנות אלי i.am.in.prog בג'ימיילבדקת על הסמינר שבילים?? הייתי שמחה לשמוע על הסגנון--
אם יהיה לך מה לספר לי אשמח שתשאירי לי מייל או טלפון או להפך...
תודה מראש!!!
תודה לך, אבל כבר לא רלוונטיאת יכולה לפנות אלי i.am.in.prog בג'ימייל
אני בוגרת שלהם-היי, אני גם ישמח לדעת עכשיו, מישהי יודעת מה הסיגנון?
צודקתלא הבנתי הקבוצה של שבילים ושל מבחר זה קבוצות נפרדות לגמרי?
לא מתאחדים אחרי השנה של המכינה?
אשמח לדעת...
הבנתי שזה משמעותי ממש...
זו מכינה קדם אקדמית באוירה יותר מוגנת מהמכללה עצמה, ורק למקצועות ספציפיים.הקודש שם ברמה גבוהה?
יש לי כבר בגרויות ופסיכומטרי אני יכולה לעשות בכמה חודשים.
שווה לבוא בשביל הקודש?
לגבי זה - אין לדעת, זה יכול לקחת לך גם שנה שלימה...פסיכומטרי אני יכולה לעשות בכמה חודשים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים