מידע שימושי סמינר שבילי בית יעקב בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הסגנון של הסמינר הזה? זה מכללה?
מה תנאי הקבלה?
חייבים בגרויות?
כל מידע יעזור מאד
תודה.

• הוסף לסימניות
יש אולי מישהי שלומדת או למדה בשנתיים האחרונות ותוכל לעזור לי אפילו באישי?

• הוסף לסימניות
שבילי בית יעקב זה סמינר ספרדי, המשך של תיכון בית מרגלית.
לא נראה לי שחייב בגרויות בשביל ללמוד שם מקצוע.
כמובן שזה סמינר לכל דבר ולא מכללה, הלימודים שם משולבים עם לימודי קודש כמו כל סמינר אחר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על האינפורמציה,
זה סמינר ספרדי מובהק?
זה יכול להפריע אח"כ בשידוכים?
והאם יש לך מספר שלהם?
תודה רבה, תזכי למצוות.

• הוסף לסימניות
כן, זה סמינר ספרדי מובהק.
ולמה שזה יפריע בשידוכים?
מה קרה, זה בושה ללמוד בסמינר ספרדי מובהק?
ספרדיה שמרגישה בושה ללמוד בסמינר ספרדי מובהק- מוזמנת ללכת להתדפק בדלתות הסמינרים האשכנזים.

• הוסף לסימניות
אני לא ספרדיה, כי אם חצי חצי,
אחיותי למדו בסינר אשכנזי ולכן חשבתי שזה יכול להפריע,
אני אישית לא חשה שום בושה ללמוד בסמינר ספרדי, רק אני חושבת על העתיד.

• הוסף לסימניות
אז למה את לא הולכת לסמינר אשכנזי כמו אחיותייך?

• הוסף לסימניות
סמינר "שבילי בית יעקב" הוא אמנם סמינר ספרדי-
אך מצטרפות אליו גם בנות אשכנזיות-
במיוחד למגמת מוזיקה שנחשבת שם מאד ברמה- שם רב הבנות הן אפילו אשכנזיות שלמדו בתיכונים בסמינרים מצוינים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקהא;1902335:
סמינר "שבילי בית יעקב" הוא אמנם סמינר ספרדי-
אך מצטרפות אליו גם בנות אשכנזיות-
במיוחד למגמת מוזיקה שנחשבת שם מאד ברמה- שם רב הבנות הן אפילו אשכנזיות שלמדו בתיכונים בסמינרים מצוינים
תודה על התגובה
את יודעת איזה עוד מסלולים טובים יש להם, וגם מספר טלפון לבירורים?

• הוסף לסימניות
זה סמינר ממש ממש טוב. יש שם צוות מדהים ומשקיע וגם רמה טובה של לימודים.
הסגנון ל הסמינר הוא יותר ספרדי לדעתי גם 99% מהבנות ספרדיות (למדתי שם באחד מהמסלולים ע לפני שנה)

• הוסף לסימניות
סמינר מקסים, בנות ברובן המכריע ספרדיות מרחבי הארץ
המסלולים שם טובים, יש היצע די מרשים.
צוות חינוכי נהדר, צוות מקצועי ג"כ (קצת מחמיאה לעצמי- אני מלמדת שם במסלול אדריכלות)
אם יש שאלות נוספות- אשמח לענות

• הוסף לסימניות
את יודעת אולי איזה מסלולים יש שם חוץ מהמסלולים הרגילים (הוראה, חינוך מיוחד, גננות, תכנות, וחשבונאות)?

• הוסף לסימניות
אני מכירה מצוין ומבפנים (גם מלמדת שם ואוהבת את המקום מאד. מלמדת בעוד המון סמינרים 'נחשבים'!). יש שם מסלול דרמה ברמה מצוינת מאד עם מורות ומרכזות לגמרי מקצועיות. אדריכלות, הנדסאות, תקשורת חזותית, יעוץ מס ושאר המסלולים שהזכרת. צוות מדהים. מחנכות מסורות, מנהלת מקסימה. המון יחס אישי. וכן - יש גם תלמידות אשכנזיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;1902567:
אני מכירה מצוין ומבפנים (גם מלמדת שם ואוהבת את המקום מאד. מלמדת בעוד המון סמינרים 'נחשבים'!). יש שם מסלול דרמה ברמה מצוינת מאד עם מורות ומרכזות לגמרי מקצועיות. אדריכלות, הנדסאות, תקשורת חזותית, יעוץ מס ושאר המסלולים שהזכרת. צוות מדהים. מחנכות מסורות, מנהלת מקסימה. המון יחס אישי. וכן - יש גם תלמידות אשכנזיות.
תודה רבה, הבהרת לי את מה שרציתי,
את יודעת אולי בתחום הדרמה עם איזה תעודה יוצאים, ועם מה בכללי (בגרויות או חוצים- ידע קודם)צריך להגיע?

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה
אבל במה מתעתדת לעבוד בוגרת סמינר שלמדה דרמה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה, אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
היום מאד נכנס בבתי ספר וגנים שיעורי דרמה, כחלק מתוכנית הלימודים השנתית.
אני אישית עברתי כמה קורסים וכבר שנתיים אני עובדת בתחום.
מי שעוברת את המסלול בהצלחה יכולה להשתלב בהוראת דרמה.
חוץ מזה שיש אפשרות לעבוד בטיפול רגשי- פסיכודרמה,
וגם יש אפשרות לקיים חוגים.

• הוסף לסימניות
בשביל לעבוד בפסיכודרמה צריך תעודה של פסיכודרמה ולא של דרמה בסמינר!!!!

• הוסף לסימניות
מצחיק. חמותי מלמדת שם פסיכודרמה וגם דרמה. הבנות שלומדות במגמה לומדות אימון מקהלות, מחזות זמר, תאטרון בובות וקצת טעימות מפסיכודרמה- בעיקר לילדי צמי"ד.
רוב הבנות שיוצאות משם יוצאות מאמנות, מורות בחוגי דרמה ורכזות חברתיות... לא ממש "מתפרנסות" מזה...

• הוסף לסימניות
זה ברור... למה חשבתם אחרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת