דרוש מידע סמינר שבילי בית יעקב

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה את הסמינר הזה ויודעת להגיד לי מה הסגנון שלו
רמה רוחנית ומקצועית וכו' אשמח לכל מידע
תודהה

• הוסף לסימניות
איפה הוא ממוקם בארץ? ואיזה סגנון? האם זה סמינר או תיכון?

• הוסף לסימניות
מהכרות לפני כמה שנים:
סמינר של הרבנית יפה דרעי. משקיעים מאד בצוות ובתלמידות
רוב הבנות ספרדיות מכל הארץ (יש אפשרות לפנימיה). חלק קטן מבתים מסוגים שונים (בגלל האפשרות של הפנימיה)
יש הרבה דגש על הכנת הבנות להקמת בית של תורה בצורה בריאה.
הלימודים שם מקצועיים, הם מציעים תואר בכמה מקצועות וזה מושך בנות גם מהסמינרים הטובים שרוצות דווקא את התואר שיש שם (לדוגמא- מוזיקה ואומנויות הבמה)
אבל הרמה הלימודית שם (מעבר למה שנדרש בתואר וכדו') לדעתי לא הכי גבוהה. וכן התקנון מאפשר יותר, והסגנון של הבנות פתוח יחסית לסמינרים אחרים בירושלים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
מה הכוונה פתוח ? טלפונים וכו?

• הוסף לסימניות
מכירה את הסמינר הזה מלפני כמה שנים, אין לי מושג מי ומה את, אבל נקרא סמינר פתוח יותר,
בשעתו הקפידו על טלפונים כשרים או לפחות תומך, בנות בעיקר ספרדיות, שיח ושפה, סגנון לבוש, מושגים ובילויים, הכל מהסוג הפתוח יותר, אבל לא ברמה של "פתוח" אלא "יותר פתוח מאחרים"
יש שם גם בנות טובות ממש.
לצערי אחת החברות שלי יצאה משם ממש רחוק מאיך שנכנסה...

• הוסף לסימניות
יש כאן אולי מישהי שיודעת להגיד לי איך הסמינר כיום?
אם הוא נשאר אותו דבר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה