מידע שימושי סמינר שיש בו מסלול גרפיקה!?

• הוסף לסימניות
@~sol key~
סליחה שאני מתערבת... אני מנסה לעקוב ופשוט לא מצליחה להבין, בת כמה את?
יב'....
אבל לא רואה ענין לברר על מסלול לפני שאת מתקבלת
את סתם עלולה להתאכזב
קודם תבררי לאן יש לך סיכוי להתקבל ואז תברררי שם על המסלול הכי טוב לך
יש לי סיכוי להתקבל לבנות אלישבע
ואני לא חושבת שיש לי מה לבזבז את השנתים סמינר על לימודים שלא רלוונטים בשבילי חוץ מהקודש..
לכן אני קודם מבררת על מקצוע שאני רוצה ואז מחפשת באיזה סמינר לומדים אותו ברמה הכי גבוהה

• הוסף לסימניות
רוכבת על השכול הזה...
זה בדיוק ההתלבטות שלי
איך בית בינה? הבנתי שבין הטוביםם בגרפיקה
יש כאן מישהי שיודעת?
והישן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהי יודעת על פוירשיין? (ק"ס)

• הוסף לסימניות
לא מידיעה אישית
אבל שמעתי מכמה
שזה בל תשחית ללמוד בסמינר גרפיקה
עדיף קורסים פרטיים
בסמינר ללמוד רק קודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בימים אלו נמכר שוב פעם החוברת המדוברת העונה ומדברת על כל השאלות לנוסעים בתחבורה ציבורית.

החוברת בדוכנים של בלוי, ועולה 5 שקל.

בהמשך לאשכולות הבאים.

.
  • תודה
Reactions: ש.ב.א1 //
7 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה