- הוסף לסימניות
מסתורי... אם לא מורה ולא אמא.. אז מה כן?לא מורה שם, כן מכירה מקרוב .
מסתורי... אם לא מורה ולא אמא.. אז מה כן?לא מורה שם, כן מכירה מקרוב .
אולי מזכירה , ואולי הייתה שם ממלאת מקום ואולי ואולימסתורי... אם לא מורה ולא אמא.. אז מה כן?
מי אמר שאני לא אמא? אבל מכירה באמת מכמה כיוונים, גם מצד הצוות. [אני לא מהצוות]אולי מזכירה , ואולי הייתה שם ממלאת מקום ואולי ואולי
בכל אופן אם היא תענה היא כנראה תעשה אוטטינג לעצמה בפורום ציבורי
זה לא כיף כזה גדול אם היא לא רוצה , לא?
תודהמי אמר שאני לא אמא? אבל מכירה באמת מכמה כיוונים, גם מצד הצוות. [אני לא מהצוות]
מידע מלפני כשבועיים שזה ממש עומד להיסגרמישהי פה יודעת עם בשנה הנוכחית כבר סגרו את הרישום לילדות כיתה ז' בסמינר ירושלים? תודה!
עדיף בתיאום עם הבית ספרסליחה על ההקפצה - דחוף מאוד!!
אני רוצה לרשום לסמינר ירושלים
איך נרשמים?
פשוט להגיע ולבקש לרשום?
היא ב ז'עדיף בתיאום עם הבית ספר
הסמינר בקשר עם אחראית הרישום בכל בית ספר ובדרך כלל ישאלו אותה על הבת והמשפחה לכן מאד כדאי שיהיה מתואם מראש. ואם הילדה בח' אני מקווה שלא מאוחר מידי
המון הצלחה
יש מצב שהשתנה בשנתיים האחרונות...היא ב ז'
הבעיה שהבנתי שהרישום הוא לא דרך בית הספר וגם לא באופן רשמי.
ננסה לברר..
בתי הספר אומרים לא להרשם, בתכלס כל מי ששמע ולא נרשמה גם בנות מצוינות נדפקו חבל על הזמן.אבל אם הסמינר אומר שעדיין אין רישום וגם לא דרך הבית ספר. חכי
אין צורך בהיסטריה...
איזה חיבוק דביצא לי להפיק להם סרט ארוך ובעצם להכיר קצת את התלמידות מבפנים.
מספרת לך מהתרשמות שלי...
בנות מאוד מחונכות! אציליות כאלה, פשוטות, תמות.. טובות כל כך!
אני כן אגיד שכפי הנראה הבנות שם הן פשוטות מאוד. משהו בפנים שלהן היה טהור ותם. ככה שאם מדובר ברצון להכניס ילדה שמגיעה נניח ממשפחה מהרף הגבוה, או אחת עם ראש זקוף... אני לא יודעת אם זה יספק לה את זה.
זה לא נראה שיש שם איזה שהוא תחרותיות או קרב ראשים בין הבנות (ואני עבדתי עם בנות בט'!) כולן מאוד מפרגנות, מאוד חבריות ונינוחות כאלה.
המקום עצמו נתן לי תחושה מתוקה של בית, המנהלות מתוקות ממש! הצוות נראה כל כך נוח ואדיב. לדעתי זה סמינר רגוע כזה.. מיוחד אפילו.
רלוונטי לך?יש למישהי מייל של סמינר ירושלים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים