דרוש מידע סמינר שערים

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל משהי,
מה הסגנון, הרמה, ההשקפה, סוג בנות וכו'
נשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
משהו?

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
אני מכירה,
בנות מצוינות! ממש בית יעקב (בנות שבחרו לא ללכת למכללה...)
הרמה הלימודית טובה מאוד, תלוי באיזה מקצוע

אשמח לפרט לך יותר באישי

• הוסף לסימניות
אגב יש סמינר בשם דומה

סמינר ראש שערים
טלפון:
058-3208748
אתם מכירים את הסמינר הזה?
פשוט כתבו לי על הסמינר הזה בנושא שפתחתי כי חיפשתי סמינר אמריקאי בישראל..
אבל הבנתי שהוא אמור להפתח רק שנה הבאה...
אשמח לתגובה!

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת גייטסהד באמת כאן בארץ יש את סמינר בנות יהודית בכניסה לעיר בירושלים שהוא בול אבל בול גייטסהד. בהנהלת בתו של הרב מילר זצ"ל.
אני ביררתי על זה וזה פחות הסגנון שאני מחפשת.
ראש שערים אמור להיות שונה
יש לך פרטים על זה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת,אם אנחנו מדברות על אותו סמינר
בבקשה מה הרמה הרוחנית
בסמינר שערים בביתר
וכן מה הסגנון
דחוף

• הוסף לסימניות
יש סמינר שערים בביתר? למי זה נועד? מה הרמה הרוחנית שם? מאיזה חוג הבנות?

• הוסף לסימניות
אני מכירה,
בנות מצוינות! ממש בית יעקב (בנות שבחרו לא ללכת למכללה...)
הרמה הלימודית טובה מאוד, תלוי באיזה מקצוע

אשמח לפרט לך יותר באישי
מקפיצה
יש מצב שאת נותנת לי מידע על הסמינר שערים?
הוא קיים היום?
איך אני יכולה לברר עליו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה