כן, ככה אמרו ליאני מכירה בירושלים- זה אותו דבר?
זה נראה לי סניף של תמורה החדש- אחרי הפיצול
זה סניף חדש לסמינר קיים שנפתח השנה אם הבנתי נכוןלא ידוע על כזה סמינר בבית שמש
היה סמינר תמורה- תואר דרך עזריאליכן, ככה אמרו לי
יכולה לפרט על ירושלים?
מה זה תמורה החדש אחרי הפיצול?
לא מדויקהיה סמינר תמורה- תואר דרך עזריאלי
ונראה לי השנה או שנה שעברה הם התפצלו לתמורה- תואר דרך הפתוחה, ועוד משו שנשאר עם עזריאלי.
מה לא מדויק, אני אמרתי בקצרה מה הסיפור של הישן והחדש ואת פשוט הרחבתלא מדויק
יש את המנהלת של תמורה דיני וייס שעבדה כל השנים בשיתוף פעולה עם מכללת עזריאלי וזה היה תואר בהנדסת תוכנה
בגלל שלא נתנו לה לסנן את הבנות כמו שהיה בהתחלה כשהיא פתחה (שאז היו קבוצות חזקות ובנות ממש טובות) והמקום התדרדר היא עזבה אותם ופותחת לבד
הם נשארו בלעדיה וקוראים להם היום תכלית
היא לקחה את כל הידע והניסיון שלה בתחום ופותחת שתי קבוצות השנה בירושלים ובבית שמש
אני לא יודעת להגיד רוחנית אבל התעניינתי בזה בשביל מישהי ומאוד הורשמתי מהתוכנית, זה שונה לגמרי מכל הקבוצות הרגילות של האו"פ
שזה לא התפצלות...מה לא מדויק, אני אמרתי בקצרה מה הסיפור של הישן והחדש ואת פשוט הרחבת![]()
זה שונה לגמרי מכל הקבוצות הרגילות של האו"פ
יכולות לפרט?זה קבוצה של תואר במדעי המחשב דרך האוניברסיטה הפתוחה אבל במתווה של סמינר דווקא קונספט ממש חדשני
איך מבחינת קודש? רבנים מוכרים?אם את מחפשת תואר ומכללה או לימודים בקטנה זה לא.
זה סמינר סגנון מעלות, בנות אלישבע וכל אלו,
רק עם תואר.
זה למי שמחפשת סמינר עם תלבושת ושיעורי קודש כל יום,
הם מאוד מסננים.
לא ממש, יש כבר את בית ברכה באותו קונספט כבר כמה שנים טובות מאוד.זה קבוצה של תואר במדעי המחשב דרך האוניברסיטה הפתוחה אבל במתווה של סמינר דווקא קונספט ממש חדשני
לא דומה.לא ממש, יש כבר את בית ברכה באותו קונספט כבר כמה שנים טובות מאוד.
אפשר ליצור איתך קשר באישי?לא דומה.
בית ברכה זה בעיקר ההרצאות של הפתוחה פלוס יום אחד קודש (כך היה כשאני ביררתי לפני שנתיים) הם בקושי נותנים שיעורים פרטיים או תרגול. בתמורה זה קונספט של סמינר- כל יום מגיעים ללימודים למערכת מלאה, יש שיעורי קודש
ההרצאות של הפתוחה, שיעורי תרגול על כל החומרים קבוע.זה אומר שלא צריך ללמוד לבד שום דבר.
ושיעורים אקסטרה שלומדים כל מיני דברים חשובים לתעשיה שאין בתואר.
(דומה לתוכניות של קמאטק רק בצורה מסודרת עם סילבוס מסודר מסמסטר ראשון לתואר ולא בשנה ד לבנות עייפות ומותשות ואולי כבר נשואות ואולי כבר ילדים)
עם פרויקטים שמעלים לגיט. יש לה בית תוכנה למנהלת- היא רוצה להביא להם לעבוד על פרויקטים אמיתיים מה שיתן להם כבר ניסיון תוך כדי הלימודים.
בכל אופן זה מרכז את הלימודים לבקרים מסודרים ונותן הרבה יותר מרק התואר ומסגרת נורמלית לבחורות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים