אני יודעת שבשנים האחרונות מקפידים שיהיו מרצות בלבד ולא מרציםאולי עכשיו
לא נראה מתאים לתמורה.ואם נתמקד יותר, בנות בלי סמארטפונים וכאלה, אבל כן עם ראש פתוח קצת,
ושהמסגרת תהיה גם לא חייבת ממש כמו בסמינר, אבל כן שתהיה מסגרת רוחנית טובה,
לדעתי לא מתאים בכלל.. (מהיכרות אישית של המחזורים הקיימים)תודה רבה לכל העוזרות,
אני אתמקד יותר בקטע הרוחני:
אני לא צריכה שתהיה רמה רוחנית ממש כמו הסמינרים הגדולים,
פשוט שלא יהיה כמו המכללות, רמה רוחנית רגילה,
ואם נתמקד יותר, בנות בלי סמארטפונים וכאלה, אבל כן עם ראש פתוח קצת,
ושהמסגרת תהיה גם לא חייבת ממש כמו בסמינר, אבל כן שתהיה מסגרת רוחנית טובה,
אני לא צריכה מושלמת, בקיצור נראלי שהובנתי, ושוב תודה רבה אתן ממש עוזרות לי
אין כבר הודעות אישיות לא?מישהי יכולה אולי להביא לי מספר טלפון(בהודעה אישית) דל מישהי שלומדת שם,
תשאירי לי נייד או מייל ואמסור לךמישהי יכולה אולי להביא לי מספר טלפון(בהודעה אישית) דל מישהי שלומדת שם,
נראלי ככה זה יהיה הכי ברור
מישהי יכולה אולי להביא לי מספר טלפון(בהודעה אישית) דל מישהי שלומדת שם,
נראלי ככה זה יהיה הכי ברור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים