סמלים דומים לאלו ?

• הוסף לסימניות
צריכה בוקטורי או בתמונה מאוד איכותית יש למישהו לעזור לי ?
אריות/לוחות הברית/כתר עם מגן דוד ..
תזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 259 · צפיות: 93
  • 2.png
    KB 241 · צפיות: 18
  • 3.png
    KB 217 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מקפיצה ---
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
אני בניתי בסגנון הזה מעיטורים שונים
אני אחפש אם יש לי ת'בסיס

• הוסף לסימניות
אולי יעזור...

קבצים מצורפים

• אריות ויקטור.ai
    1 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
יש פונטים שם סמלים שיש שם סמלים מעין אלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1497605:
אני בניתי בסגנון הזה מעיטורים שונים
אני אחפש אם יש לי ת'בסיס

אני אשמח אם יש לך מוכן , תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;1497703:
יש פונטים שם סמלים שיש שם סמלים מעין אלו

תודה!
ידוע לך איזה פונט ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר עשיתי חיפוש מקיף בכל מיני אתרי וקטור חינמיים ודליתי כל מה שמצאתי לשימושי הנוכחי - מעלה אולי מישהו יצטרך אי פעם..

קבצים מצורפים

• אריות לוחות הברית עיטורים מגן דוד-וקטורי.ai
    2.8 MB · צפיות: 41
  • אריות לוחות הברית עיטורים מגן דוד-וקטורי.png
    KB 142.1 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה