סמלי שולחן עבודה | וינדוס 7

• הוסף לסימניות
לפתע ביום בהיר בלי הודעה מראש, פתחתי את המחשב וכל הסמלים שהיו על שולחן העבודה נעלמו כלא היו (גם המחשב, סל מיחזור, וגם הקיצורי דרך).
נכנסתי להגדרות שולחן עבודה,
צפה בקובץ המצורף 107297
המחשב וסל המיחזור היו מסומנים בV הסרתי את הV והחזרתי והם הוצגו לי בחזרה, לעומת זאת שאר הסמלים לא חזרו.
נכנסתי בסייר לשולחן עבודה וגיליתי שכל הסמלים מופיעים. ניסיתי לגרור אותם לשולחן עבודה עצמו ונכתב לי שאלו קבצים זהים. האופציה היחידה שהצלחתי זה לשכפל את הקיצורי דרך והקבצים. ולמחוק את המקור שלא מוצג.
אם הבעיה היתה חד פעמית, הייתי נרגעת, הענין הוא שבכל הפעלה מחודשת של המחשב זה חוזר על עצמו... ולפעמים גם בלי הפעלה מחדש, סתם באמצעו של יום אני מגלה שכל הסמלים התאדו להם שוב.
למי הפתרונים לבאג הזה??

קבצים מצורפים

• שולחן עבודה.JPG
    KB 39.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אם עדיין לא ניסית את זה

כפתור ימני במקום ריק על השולחן עבודה > תצוגה
ותוודאי שה - V מסומן ליד " הצג סמלים על שולחן עבודה " .

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 88.4 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
מסומן, ובכל זאת (שכחתי לכתוב שבדקתי את האופציה כבר בפעם הראשונה שזה קרה).

• הוסף לסימניות
אחת התקלות הנפוצות ביותר ב 7 (אם לא ה"ה"...) חיפוש קצר בגוגל יביא עשרות תוצאות וסיבות.
כולם נכונות , אם זה בגלל תוכנות שונות שמכבות את האפשרות שהוזכרה לעיל של הצג סמלים בשולחן עבודה (משהוא אמר INFRABURNER ??) אם סתם באג מטומטם של מנגנון ניקוי אוטומטי של וינדוס (978980) וכו
פיתרון גורף אין לי. צריך לבדוק כל מקרה לגופו, אבל אם זה אפשרי יצירת משתמש חדש בדכ פותרת את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה