כללי סמל על פורזץ

• הוסף לסימניות
יש לי סמל שאני צריך להשים את זה על פורזץ, השאלה שלי אם יש איזה דרך באילסטרטר לעשות את זה הרבה פעמים על הדף בלי לעשות שום COPY PASTE

• הוסף לסימניות
Edit
Define Pattern
ואח"כ יש לך את זה בין הסגנונות הצבעים

• הוסף לסימניות
או שאתה פשוט גורר את הסמל לתייקית הצבעים, ואז הוא מוסיף PATTERN מהסמל הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;74299:
או שאתה פשוט גורר את הסמל לתייקית הצבעים, ואז הוא מוסיף PATTERN מהסמל הזה.
עשיתי כמו שכתבת אבל זה מה שאני מקבל

קבצים מצורפים

• Document1.jpg
    KB 568.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תלחץ על OK, ואז יש לך את זה ברשימת הצבעים Swatches.
או שתגרור וכנ"ל.

• הוסף לסימניות
עכשיו שיש לי את זה בSwatches מה אני עושה עכשיו לעשות הסמל הרבה פעמים על הדף
on a patern

• הוסף לסימניות
תצייר מלבן ותמלא במילוי הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מאך א קעסטעל אויף די גאנצע בלעטעל און פיל עס אהן מיט די פארב.
וואס איז אזוי שווער צו פארשטיין? סאיז געווארן יעצט א פארב וואס איז בעצם די לוגו, פיל עס אהן אויף וועלכע אובייקט וואס די ווילסט.

• הוסף לסימניות
אם הצדקות שלי תלוי בהצלחה שלך, המצב שלי טוב או גרוע?
:)

• הוסף לסימניות
טענו בחיטים והודה לו בשעורים?

• הוסף לסימניות
והודה לו בזכר קודשו...

הצידקות שלך יכולה להיות תלויה בהצלחה שלו אם יהודי נהנה ממך אז מתווסף לך זכויות.

משהו עדיין לא מובן???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה