דפדפן סמן העכבר נעלם בריחוף מעל שדה טקסט

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחילה אצלי בעיה שסמן העכבר נעלם בריחוף מעל שדות טקסט למילוי כגון בחיפוש גוגל או בכל שדה טקסט בכל אתר שאני מבקר בו - הבעיה לא רק בדפדפן כרום אבל הבעיה היא רק בגלישה באינטרנט ולא בתוך תוכנות אחרות
זה מאוד מפריע כי קשה לבחור טקסט וקשה לדעת היכן הסמן עומד אם אני רוצה לרשום משהו בתוך טקסט קיים כגון לבצע עריכה בפוסט הזה.. וכו'
בעיה נפוצה אצל כולם?
מה הפתרון לכך?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחילה אצלי בעיה שסמן העכבר נעלם בריחוף מעל שדות טקסט למילוי כגון בחיפוש גוגל או בכל שדה טקסט בכל אתר שאני מבקר בו - הבעיה לא רק בדפדפן כרום אבל הבעיה היא רק בגלישה באינטרנט ולא בתוך תוכנות אחרות
זה מאוד מפריע כי קשה לבחור טקסט וקשה לדעת היכן הסמן עומד אם אני רוצה לרשום משהו בתוך טקסט קיים כגון לבצע עריכה בפוסט הזה.. וכו'
בעיה נפוצה אצל כולם?
מה הפתרון לכך?
תודה רבה
היה איזה משהו לפני התקלה?
ניסיתם לעדכן את המחשב או לנסות עם עכבר אחר?

• הוסף לסימניות
זו לא תקלה בעכבר כי זה נעלם רק מעל טקסט בדפדפנים בלבד וכן בדקתי גם בעכבר אחר
אני חושב שהיה עדכון ווינדוס לפני התקלה, אבל זה היה צריך להיות אצל עוד כמה אנשים אם זו בעיה בעדכון

• הוסף לסימניות
תנסה לנטרל תוספי דפדפנים, תנסה למחוק את הדרייבר של העכבר ולהתקין שוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה מחשב מדובר? איזה כ מסך?
תנסה לעשות הגדרה כהה בדפדפן לראות אם בעצם הוא לבן ולכן הווא נעלם
תבדוק בהגדות המצביע אם כשאתה משנה לתצוגה אחרת זה עובד.
לדעתי עדיין כדאי לנסות למחוק את הדרייבר של העכבר, לפעמים העכברים גנריים ומשתמשים באותם קבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה