חידה סמנטעל

עדיין לא פתרתי-אז אני לא יודע מה קשור ומה לא....
אופטי
טלפוטו
גירוסקופ
רמקול
סטרובוסקופ
מצלמה

מאוד מאוד קרובים:
גחונו
גחונה
יחסית קרובים (נראה לי)
חרטום
זנב
סנפירים
פחות קשורים:
קשקשים
אוזניים
צוואר
לחיים
בטן
כנפיים
כתפיים
מותניים
סנפיר
פרווה
נחיריים
ירכיים
רגליים
גרון
נוצות
כשכוש
מחושים
כתפיות
כנף
קרסוליים
חדק
שוקיים
שפתיים
חוטם
לוע
לחי
גב

אל תנסו לחפש איברים של בני אדם כמו שאני חיפשתי, זה איבר של בעל חי
אין לי מושג למה באלף מילים ברבים הגיעו יותר גבוה, המילה היום היא דווקא ביחיד

וואי איזה מילה לא קשורה!
אם לא הייתי מסתכלת בסוף בפתרון בחיים לא הייתי עולה על זה...
כמעט השעה 6 ורק 861 מצאו לפני
ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 324 ניחושים! רק 861 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

תירוש

קרקור
קרובים מאד:
נביחה
שריקה
נהמה
המיה
צווחה
נעירה
צרצור

הסמנטעל הזה נקי?
יש בו לפעמים מילים לא מתאימות?
זה של חרדים?
נטפרי יסנן מילים בעייתיות כך שאם מקישים מילה בעייתית היא לא תיקלט ולא תופיע,
היתה פעם אחת שהמילה הסופית לא מצאה חן בעיני נטפרי (הרובוט) ולא היה ניתן לפתור באותו יום,
כלומר לא היה אפשר להגיע אל התוצאה בגלל שההקשה למילה זו לא נקלטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה