חידה סמנטעל

הצלחתי!!!! (תוך 121 נחושים:(
נהר
אגם
אינסוף כנראה יש עוד משמעות לימה (ללא שאני יודעת מה) אבל יכול להיות שהתוכנה זיהתה משהוא אחר
לא כי גם ים זה הציון שנתן לי ...
1672015185555.png

בס"ד

מי שחזר מסיבוב ברחובות בני ברק, ואז התיישב על המשחק,
אינטואיטיבית יגיע למילה תוך ניחושים ספורים...
1672044671950.png

אני באמת חושבת שיש למשחק הזה משמעויות פסיכולוגיות עמוקות.
יבוא יום ויהיה "איבחון באמצעות סמנטעל".
העיבוד של רשימות המילים יתן מידע קריטי על התת מודע, חוויות, הקשרים אסוציאטיביים ועוד.
איפה רושמים זכויות יוצרים????

ובאותה נימה, כבר טענתי שלמשחק יש משמעויות מאד עמוקות על תפיסות חברתיות ועל סטריאוטיפים.
(רזה- קרוב מאד לנחמד, אדיב, בלונדיני... וכדו')
מעניין מה יהיה השדה הסמנטי של "שמאלן" - ליברליות, השכלה ותרבות? או שנאה, הסתה, וערבים?

ואוו זה מטורף היה היום
אבל נס שיש לידי את חברה שלי
הצלחנו תוך 36 ניחושים!!!

פתרתי את סמנטעל #309 ב־36 ניחושים!
36 (1000/1000)
⬜ 35 (999/1000)
⬜⬜⬜⬜⬜ 6
⬜⬜⬜⬜⬜ 7
⬜⬜⬜⬜⬜ 18
⬜⬜⬜⬜⬜ 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה