Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
?@הגולם החולם באמת זה נראה שיש קשר בין מילה אחת, ולדלג ארבע מילים קדימה
כמו הספויילרים של @איש אחד הלך , לא?
איך הוא בונה את המשחק הזה? זה משהו שקורה אוטומטית כשהוא בוחר את המילה עצמה?
גאונות לבזבז לנו ככה את הזמן..
לכולם יש את אותה מילה?זה לא מילה 29, זה מילה 990!
המספר הוא זה שכתוב משמאל, ליד הקו הירוק.
כןלכולם יש את אותה מילה?
כאילו,
אם אני מעלה את המילים שלי זה עוזר לכולם?
בשלוש בלילה מתחלפת מילה
ואיפה הם מפרסמים את הפתרון ?בשלוש בלילה מתחלפת מילה
אנשים
באיזה דף ?אני תמיד מתחיל עם המילים שכתובות בדף עצמו,
כי זאת באמת המילה של אתמול=מ3 בלילה של אתמול עד 3 בבוקר של היום@איש אחד הלך
איך אתה מסביר שבסמנטעל שלי כתוב עכשיו עדיין שהמלה של אתמול היא מצמוץ ?
לא הבנתי מה היתה המילה ביום האחרוןכי זאת באמת המילה של אתמול=מ3 בלילה של אתמול עד 3 בבוקר של היום
עוד 22 שעות זה ישתנה
מה זה היום האחרון?לא הבנתי מה היתה המילה ביום האחרון
בעצם תוך שעה פתרת את החידה של היום ?עכשיו יש מילה אחרת
היום הלך לי טובבעצם תוך שעה פתרת את החידה של היום ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים