Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
בס"דיש הסבר על המילה שצריך לחפש
לא ראיתי
הרעיון הוא לזרוק מילים ולראות עד כמה הן קרובות, ככל שהמילה קרובה יותר אז הציון שלה יותר גבוהיש הסבר על המילה שצריך לחפש
לא ראיתי
הנה:למי יש רמז
בסמענטל
עוד תחום מחקרי באותו כיוון
אני מצאתי את המילה במילון אבניאון
תחום מחקרי כמו שמפרל כתבה והשם שלו טיפה פחות בומבסטי מאנתרופולוגיה...
תתעלמי מהירוק שלהם
המילים הקרובות לדעתי הן (אם את רוצה לדעת את תלחצי על הספוילר)
שפות, מילים, חקר ועברית
אז מה זה קשור למילה אנתרופולוגיהאני אכתוב את המילה ואם תרצו תוכלו להסתכל
התשובה:
בלשנות
אופס זה לא קשור, פשוט זה היה הניחוש הכי גבוה של @chani2006אז מה זה קשור למילה אנתרופולוגיה
סורי
כנראה באיזשהו היגיון לוגריתמי, המשמעות הסמנטית של אנתרופולוגיה, שהיא חקר תרבות האדם, קרובה מאד למשמעות הסמנטית של בלשנות, שהיא חקר השפה.אז מה זה קשור למילה אנתרופולוגיה
כל המילים שאצלי היו הכי קרובות, וגם המילה אנתרופולוגיה זה כל מיני ענפים שאפשר לחקור...אז מה זה קשור למילה אנתרופולוגיה
התכוונתי להראות לך על איזה קרבה אני (מילה 998\1000)מילה אחרת לגמרי
תנסו מכיון אחר
חחח אז לגלות את המילה?התכוונתי להראות לך על איזה קרבה אני (מילה 998\1000)
אני בכיוון +
אבל לא עולה לי עוד מהסוג....
לאחחח אז לגלות את המילה?
לאיזה כיוון אני צריכה לחשוב מהמילה האחרונה ששמתי בספוילר?אני מצאתי
לכיוון הקינוחיםלאיזה כיוון אני צריכה לחשוב מהמילה האחרונה ששמתי בספוילר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים