חידה סמנטעל

דווקא אני הגעתי לייאוש וסכלות עשיתי 1+1 [הטיפש מתייאש] ומצאתי... :)

ראיתם את זה?
סופ.JPG

בטלנות

יאוו זה היה מצחיק!!
זהירות, ספוילר עם המילה:
המילה עצלנות היא המילה ה46 שלי וכשכתבתי אותה התלבטתי בינה לבין עצלות ובסוף כתבתי את עצלנות
קיצר עכשיו סתם כתבתי עצלות בלי לחשוב (כי יש לי את המילה עצלנות) ופתאום אני מגלה שזו המילה, ברגע הראשון לא הבנתי למה המשחק נעצר כי סתם כתבתי משעמום :ROFLMAO:
קיצר אז הצלחתי במילה ה66, נחמד :)

בטלנות

גרגרנות

גאוותנות

תאווה

חמדנות

אנוכיות

קמצנות

יאוו זה היה מצחיק!!
זהירות, ספוילר עם המילה:
המילה עצלנות היא המילה ה46 שלי וכשכתבתי אותה התלבטתי בינה לבין עצלות ובסוף כתבתי את עצלנות
קיצר עכשיו סתם כתבתי עצלות בלי לחשוב (כי יש לי את המילה עצלנות) ופתאום אני מגלה שזו המילה, ברגע הראשון לא הבנתי למה המשחק נעצר כי סתם כתבתי משעמום :ROFLMAO:
קיצר אז הצלחתי במילה ה66, נחמד :)
בקיצור, קודם התעצלת לכתוב את שתי המילים...

נטפרי הגיבו לי כך:
לא הצלחנו להבין מה אופי האתר, נא פרטו כל מה שידוע לכם עליו.

תודה!
שלא יחליטו לחסום:confused:

אחרי כל הצידקות שלו היום מוזר ש'מוסר' ממוקם כ"כ רחוק... המשגיחים בישיבות צריכים ללמוד ממנו את ה"מידֶס'"...
צפה בקובץ המצורף 1272002
גדוללל

שלום
בטלנות

גרגרנות

גאוותנות

תאווה

חמדנות

אנוכיות

קמצנות
יאללה תחרות- מי מוצא את מילה 995?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה