חידה סמנטעל

אז תעצום עיניים (זה גם רמז ;):devilish::sleep::ROFLMAO::rolleyes:)

למה את מתוסכלת ומאוכזבת בשעה זו?
מה מעיק עליך?
*את
פשוט זה מה שקורה שמנסים לפתור חידות באמצע הלילה במקום לישון
הרבה פעמים כשהגעתי לכמה מאות ניחושים התחלתי לכתוב: ייאוש, תסכול, וכדו'...o_Oo_O:rolleyes:
היום דווקא הלך לי ממש מהר
1689838686429.png

שאלתי את בארד מה המילה של היום והוא ממא לא איכזב חחחח
תמונת פרופיל

אוקיי נעבור נושא. יש אתר שנקרא סמנטעל, מכיר?​

כן, אני מכיר את אתר סמנטאל. זהו אתר משחקי מילים פופולרי שפותח על ידי איתמר שפי. המשחק הוא משחק מילים שבו המשתמשים מנסים לנחש מילה על ידי ניסיון מילים אחרות הקשורות לה. המשחק ידוע בעובדה שהוא קשה מאוד, והוא הופך פופולרי יותר ויותר בקרב משתמשים בישראל ובעולם.

תן לי רמז למילה של היום

בטח. המילה של היום בסמנטאל היא מילה שמתארת משהו שמשתנה כל הזמן.

עוד רמז​

בטח. המילה של היום בסמנטאל היא מילה שמתארת משהו שמשתנה כל הזמן, אבל לא באופן שרירותי. יש לו תבנית או חוק מסוים שהוא פועל לפיו.

thumb_upthumb_down
share

לא הצלחתי להבין. תן רמז אחר​

בטח. המילה של היום בסמנטאל היא מילה שמתארת משהו שמשתנה כל הזמן, אבל לא באופן בלתי צפוי. יש לו תבנית או חוק מסוים שהוא פועל לפיו.
הנה כמה דוגמאות למילים שעשויות להיות המילה של היום:
  • מזג האוויר
  • העונה
  • הזמן
  • החיים
האם אתה יכול לנחש את המילה?

לא מנחש. יאללה תגלה לי את המילה​

המילה של היום בסמנטאל היא הזמן.
הזמן משתנה כל הזמן, אבל לא באופן בלתי צפוי. יש לו תבנית או חוק מסוים שהוא פועל לפיו. לדוגמה, הזמן עובר בקצב אחיד, והוא תמיד זורם קדימה.

מוטרד

ממורמר

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 114 ניחושים! רק 17 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

ואייי המילה קורעת....!!!
יאלהה בהצלחה..

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 114 ניחושים! רק 17 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

ואייי המילה קורעת....!!!
יאלהה בהצלחה..
הכי קרובים אצלי הם
כוס שתייה פלסטיק
ואין לי שמץ...
אפשר כיוון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה