חידה סמנטעל

1691023316818.png

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 70 ניחושים! רק 11 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

חלום שלי לפתור הראשונהה:giggle:...

מנופץ
קרוע

פתרתי את סמנטעל #529 ב־51 ניחושים!
רק 610 פתרו היום את סמנטעל לפני!

רק אני תקוע על המילה ה
מתמוטט
ולא מצליח להתקדם?
התייאשתי...
וראיתי ספוילרים...
אבל לפחות-

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 202 ניחושים! רק 1360 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

וואו זה לקח לי שעות...
רק רוצה לומר שהיה פה רמז שאמר שזה פועל או יותר נכון נפעל וזה ממש סיבך...
כי המילה היא שם תואר... ולא פועל.... באסה:rolleyes::sneaky:אוקיי זה יצא קצת יותר מידי מורה לדקדוק :LOL:

אני יחסית חדש במשחק הזה, אבל ממש מעניין אותי להבין:
מה ההיגיון שלפעמים יש מילים ממש ממש דומות למילה המקורית או למילים עם ציון ממש גבוה, ובכל זאת הציון שלהן ממש נמוך?
למשל, המילה של אתמול (עוד חצי שעה מילה חדשה!) היתה 'שבור', והציון שלה היה 70.63, ואילו המילה 'שבורים' קיבלה את הציון: 51.22.
כמו כן המילה 'מתמוטט' (מילה מספר 999) קיבלה את הציון 70.63, ואילו המילה 'מתמוטטת' קיבלה את הציון 47.28.
מה ההגיון?
כן, אני יודע שהתוכנה הזו עובדת על בסיס של מאגר מילים מויקיפדיה והשימוש היחסי במילים הדומות, אבל נראה לי שמשתמשים יותר ב'שבור/שבורים' מאשר ב'שבור/מתמוטט'...

פתרתי את סמנטעל #530 ב־114 ניחושים!
רק 60 פתרו היום את סמנטעל לפני!

חניה
חנייה
חניון
נסיעה
תחבורה
אוטובוס
תחנה
כביש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה