חידה סמנטעל

1691569565765.png

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 127 ניחושים! רק 483 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

קשה לי לשער כמה זה מגלה, אז בלי אחריות
פעולה
פעולה בהווה
פעולה בהווה לשון נקבה
זה ממש לא מדויק (לדעתי)
זה לא פעולה אלא דווקא שם תואר

הצלחת?
בהטיה אחרת
לפני שאני אולי מצליחה, חייבת לומר שניסיתי...

טייל, מטייל

עריכה: הצלחתי ;) זה הזוי שהמילים הנ"ל רחוקות ממש

טוב, אז אחרי שראיתי שהשדה הסמנטי לא מככב בעשירייה הקרובה, התחלתי לנסות מכיוון אחר: פעולה-נקבה-יחיד-הווה

נוסעת

מתהלכת

משוחחת

רוקדת

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 256 ניחושים! רק 745 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 8 ניחושים! רק 858 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

פעם ראשונהה!

ניצחת! מצאת את הפתרון תוך 29 ניחושים! רק 1024 פתרו היום את סמנטעל לפניך! אפשר להמשיך לנסות להכניס מילים ולראות את הקרבה שלהן, וגם לשתף ולחזור לשחק מחר.

לפעמים אפשר לפתור מהר גם בלי לפתוח ספוילרים...
במילה של היום זה באמת מוזר, מילא המילה הייתה טיול, אבל ההטיה - מאוד קשה להגיע אליה

במילה של היום זה באמת מוזר, מילא המילה הייתה טיול, אבל ההטיה - מאוד קשה להגיע אליה
וגם המספרים היו בלי קשר, המילה שלי שהייתה הכי קרובה הייתה "עלמה" ב970.
אמנם התשובה היתה בהטייה של נקבה אבל לשים במספר כזה גבוה?!...

וגם המספרים היו בלי קשר, המילה שלי שהייתה הכי קרובה הייתה "עלמה" ב970.
אמנם התשובה היתה בהטייה של נקבה אבל לשים במספר כזה גבוה?!...
בבקשה לא לשים רמזים בלי ספוילר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה