סמסונג + משמרת השבת

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קנינו מקרר סמסונג חדש לפני פחות משבועיים + התקן שבת של ״משמרת השבת״.
מיד לאחר ההתקנה שמנו לב שהצג הדיגיטלי לא עובד. קראנו לשרות, הגיעו ביום שלמחרת ותיקנו.
לאחר שבוע ימים, המקרר נשבר. לא מקרר! :mad: קראנו לשרות שוב, הגיע פתח הכל בדק ותיקן והודיע שלדעתו יש בעיה בהתקן משמרת השבת וצריך לקרוא להם.
עד שהשגנו אותם...
הגיע טכנאי, עבד איזה שעה על המקרר, אמר שיש בעיה בהתקן, החליף דברים ולבסוף המקרר עבד.
ליל שבת - שוב המקרר לא עובד :eek::eek:

עכשיו תגידו אתם, יש למישהו מושג מה קורה כאן? מה עושים???? למישהו קרה כזה דבר??
שבוע טוב לכולם!!

• הוסף לסימניות
פליז עזרה...

• הוסף לסימניות
הולכים לחנות שקנו שם, ומתעקשים להחליף מקרר
קבלתם מקרר פגום (קורה בכל סטוק) ותתעקשו להחליף.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה קרה בסוף, כיוון שגם אנו מתעניינים לגבי רכישת התקן שבת, וקבלנו הצעת מחיר מופרזת לטעמי. אם גם אחרי הכל זה לא אמור לעבוד. אז בכלל זה נותן לי חשק.

• הוסף לסימניות
טוב, אז המקרר שלנו לא עובד עם התקן השבת! מוציאים את ההתקן - הכל בסדר, מחזירים - המקרר מפסיק לעבוד. ממש כמו הפרה של ר׳ יוחנן - רק הפוך ...:)
ולמרות שאני מכירה הרבה מסביבי שיש להם את אותו מקרר, ואותו התקן, והכל בסדר - אני ממש לא ממליצה :( עצם זה שיש מקרר והתקן גורם לכך שבכל בעיה שמתעוררת לא יודעים מי האשם. וצריך להביא 2 טכנאים כל פעם .... סיוט.

סוף פסוק, אי צריכה עוד מעט מקרר חדש , ואני אחפש ואברר על מקרר שראוי לשימוש בשבת בפני עצמו, גם אם זה על חשבון השכלול שלו!
בהצלחה :) ואשמח לשמוע עצות...

• הוסף לסימניות
גם להורים שלי ההתקן שבת עשה בעיות (מקרר אמקור...)
ולא היה לי חשק לנסות להרוס גם את שלי,
אז אנחנו פשוט מחברים שעון שבת למקרר כל שבת. ופותחים אותו רק כשהוא כבוי.

• הוסף לסימניות
באמת תודה לכולם על העצות, מה שעוד מפריע לי, זה המחיר, האם זה באמת מוצדק לשלם על ההתקן 600 ש"ח? אנשים רוצים להקפיד, נו אז מה? הם צריכים לשלם סכום מופרז בשביל שמירת שבת.

• הוסף לסימניות
אין איזה טכנאי שיכול לחשוב על פתרון פשוט משהו קליל שיעלה סכום הגיוני,
זה מפריע לי כי גם על גנרטור אנחנו משלמים הרבה הרבה מעבר למחיר האמיתי. זה לא יפה שאנשים עושים קופה משמירת שבת. אפשר לעשות רווח אבל לא להתפרנס מהחמרות של אנשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה