דרוש מידע סמרטפון כשר בתנאים מסוימים

• פותח הנושא lotr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות מכשיר וויז עם עוד אפליקציות כמו מוביט ועוד אפליקציות שימושיות אבל ללא ווצאפ
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
פשוט לא להוריד את הוואצאפ למכשיר מחנות האפליקציות.
אני יודע
אני רוצה מכשיר בלי אפשרות להוריד
מה שאני מחפש זה מכשיר שאומרים לחברת הסינון מההתחלה מה אני רוצה ושאחר כך אי אפשר להוסיף

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות טאבלט..אם זה עוזר ולא צריך שיחות..

• הוסף לסימניות
אני יודע
מה שאני מחפש זה מכשיר שאומרים לחברת הסינון מההתחלה מה אני רוצה ושאחר כך אי אפשר להוסיף
אפשר לומר כשרוכשים את המכשיר מה רוצים ואז לבצע חסימה להורדת אפליקציות נוספות כשהקוד לפתיחה נמצא אצל המוכר/החסימה

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות מכשיר וויז עם עוד אפליקציות כמו מוביט ועוד אפליקציות שימושיות אבל ללא ווצאפ
מישהו מכיר?

אני יודע
בהדרן. בשביל להוריד וואצפ צריך אישור מיוחד. אבל צריך לבדוק מולם איזה מסלול בדיוק יתאים לכם.
נתייג אותו @יהודה וולף

• הוסף לסימניות
עסקן עם חב' בייסיק זה בדיוק מה שאתה מבקש!!
ממה ששמעתי וביררתי, הם מאוד מוצלחים וטובים

• הוסף לסימניות
שמעתי שהסינון של עסקן מעולה
גם מבחינת שאין תקלות

בכשר פליי ניתן לחסום חנות אפליקציות בחסימה
(אבל מנסיוני פחות מוצלח ולא מתאים לכל מכשיר)

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?
;שיואמי טאצ החדש
יש בזה המון גריסאות שאתה יכול שיחסמו לך את הוואצפ

• הוסף לסימניות
טאבלט + נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה