סמרטפון כשר הדרן/עסקן

• הוסף לסימניות
איזה מבין ה2 יותר מומלץ?
והאם יש שם וואטסאפ עם אופציה לשליחת תמונות?

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה, האם ניתן לנייד את המספר הכשר לאחד מהמכשירים האלה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאד מרוצה מהדרן. היתה אפשרות שליחת תמונות.
אין אפשרות לשים מספר כשר על הסמארטפונים המאושרים.

• הוסף לסימניות
כשרות - של הדרן הינה טובה יותר מאשר עסקן שאין גוף רציני שמפקח.
מכשיר - לעסקן מכשירים הרבה יותר טובים (סמסונג) מאשר המכשירים הסינים של הדרן.
טכנולוגיית סינון - של שניהם לא משהו, יש הרבה דברים שמבחינה טכנולוגית הם לא מסוגלים לפתוח.
שירות - לא בדקתי אותם לעומק, צריך להמתין שיהיה להם מס' רב של לקוחות ולראות איך הם מתמודדים עם זה (זה לחכמה לשרת כמה מאוד של לקוחות הבעיות צצות באלפים...)

כמובן שיש גם את 'מוגן' של נתיב
כשרות - מהודרת
איכות מכשיר - מצוינים, מכשירי LG
טכנולוגיית סינון - לעת עתה הם הטובים בשוק (עד שיקום מתחרה רציני)
שירות - יכולים להשתפר עוד

• הוסף לסימניות
מה לגביי רמי לוי?
האם נחשב למוגן באיכות טובה?

• הוסף לסימניות
כי אם מדובר על כשרות אז דלתא של גור הכי טובים, אבל שתדעי שלא יהיה לך מה לעשות שם.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת, בשביל תלמידה שלי
מתארת לעצמי שבשביל הודעות ומיילים
ואני יכולה לשאול מה עוד היא צריכה
יש שאלות ספציפיות?

• הוסף לסימניות
אם היא צריכה רק את שניהם ואת לא רוצה שהיא תתחיל לשבת על זה, אז מה שאמרתי=דלתא.

• הוסף לסימניות
גם מבחינת מחיר?
כי היא לא מוכנה לשלם את המחיר של נתיב

אם כן, איך מגיעים אליהם - יש לדלתא אתר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלידת וניל;2273817:
איזה פלאפון יש בו הכי הרבה אפשרויות והוא הכי ״פתוח״?

סמארטפון רגיל, עם חסימה של רימון או נטספארק.

• הוסף לסימניות
לנתיב יצא עכשיו מכשיר חדש ודי זול יצאית לקודמים

• הוסף לסימניות
יש מחיר ראשוני על המכשיר, אבל יש גם מחיר חודשי...

לפי מה שהבנתי, בדלתא אפשר להביא מכשיר מרשימת המכשירים שלהם, והם מבצעים את החסימה על המכשיר שהבאת.
בנתיב, יש צורך לרכוש דווקא את המכשיר מהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה