- הוסף לסימניות
זה צולם במסגרת לימודי צילום מזון, סטיילינג משותף עם כמה חברות
אני מתלבטת איזו קומפוזיציה יותר טובה כאן
אני מתלבטת איזו קומפוזיציה יותר טובה כאן
תודה יש גם אחת כזו, אעלה יותר מאוחר ב"הנכתב ע"י דוד דנברג;1045345:לטעמי הראשונה עם עומק השדה של השניה ובלי השיבולת לפני הכוס תיהיה מושלמת
בפרוג כמו שכבר זיהו את השולחנות...נכתב ע"י eg;1045350:איפה את לומדת?
אני לא יודעת אם את זוכרת או לא אבל את זו שנתנה לי את הרעיון המוצלח איך לשלב את הפתגם בתור שם וסלוגן, ממש תודה!נכתב ע"י sara100;1045459:ואני אוהבת את הלוגו שלך....![]()
צילמתי בהרבה צורות ושיניתי זוויות ותאורה הרבה כדי לגוון אבל דווקא אין תמונה מאונכת.נכתב ע"י אחינועם;1045468:יש הרמוניה טובה בתמונה.
אני היתי מסדרת את הפריים הזה במאונך, ככה יש מדי אויר בתמונה.
בהצלחה.
נכתב ע"י השקעה;1045522:צילמתי בהרבה צורות ושיניתי זוויות ותאורה הרבה כדי לגוון אבל דווקא אין תמונה מאונכת.
מה שכן יש כמו שאמרתי מקודם בלי החיטה וכו', ע"פ ההצעה של דוד דנברג
תארתי לעצמי. זה גם היה דורש שינוי בקומפוזציה.נכתב ע"י השקעה;1045522:צילמתי בהרבה צורות ושיניתי זוויות ותאורה הרבה כדי לגוון אבל דווקא אין תמונה מאונכת.
מה שכן יש כמו שאמרתי מקודם בלי החיטה וכו', ע"פ ההצעה של דוד דנברג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים