- הוסף לסימניות
מוזנח עם גרביים את מתכוונת.כי זה מוזנח בטירוף
סנדלים נועדו ללבישה בלי גרביים... ואם זה בנים, אז קל וחומר.
מוזנח עם גרביים את מתכוונת.כי זה מוזנח בטירוף
קניתי לו של נייק בהרבה כסףיש פיתרון חלקי,
נעלי ספורט רשת.
לא מאוד נוח לעמוד הרבה עם גרביים מונעות החלקה, זה עלול להיות פחות נעים ונוח לכף הרגל.לי גם קשה להתחבר לסנדלים
אחרי מלא זמן מצאתי משהו שעבר לי בגרון
קניתי לילדון בכיתה גן
צפה בקובץ המצורף 1958476
![]()
Sommer neue Kinder Barfuß Sandalen Junge weichen Boden Strandschuhe Anti-Kick-Schutz Kopf Kleinkind funktionale Sandalen - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
שמה לו עם הגרביים האלה:
צפה בקובץ המצורף 1958475
![]()
3 Paar dünne Netzsocken aus Baumwolle für Babys, bequem, atmungsaktiv, für Kinder, Jungen und Mädchen, rutschfeste Bodensocken - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
היא נענשה בגלל שלפני ה' אין נכבד ונקלה כולם שווים והיה מותר לדוד לרקוד כך לפני ארון ה', אבל אם לא היה שם ארון ה' היה אסור לו כך להתבזות לפני העםועל זה נענשה שלא היו לה ילדים כמדומני
דוגמא למה זה בדיוק?
גם המלך עצמו חייב לשמור על כבודו, והוא מצוה להקפיד על הופעה מכובדת במיוחד, להסתפר בכל יום וללבוש בגדים מפוארים,
לא התלונןלא מאוד נוח לעמוד הרבה עם גרביים מונעות החלקה, זה עלול להיות פחות נעים ונוח לכף הרגל.
חלילה, שום ויכוח, רק הבאתי מקור נוסף לאיך נהגו בעבריפה מאד, הבאת ראיות למה שכתבתי. על מה הויכוח?
חלילה, שום ויכוח, רק הבאתי מקור נוסף לאיך נהגו בעבר
ודוקא בין דוד למיכל כן היה ויכוח כיצד ראוי לנהוג..
נכוןועל זה נענשה שלא היו לה ילדים כמדומני
דוגמא למה זה בדיוק?
לא גרביים , שמלות ארוכות שהשתפלו עד לארץלמה נראה למישהו פה שלדוד המלך היה גרביים?.....
הוא גם שאב מים מהבאר ורכב על חמור....למה נראה למישהו פה שלדוד המלך היה גרביים?.....
זה לגיטימי וממש לא מוזנח!האמת שלראות ילד בן 10 מזיע בנעלים סגורות וריחות נוראיים
רק בגלל שלא מקובל לילד בן 10 סנדלים ( עם גרביים) זה מבאס
מי קבע שסנדלים זה מוזנח?
בעלי טוען שמוזנח להחניק את הרגליים בגיל הזה ( גם ככה מכיתה ז' כבר רק נעליים )
אז אני מתגברת על הנראות ושמה סנדלים ( שוב, ברור עם גרביים ) לילד בן 10 שאומר שזה הרבה יותר נעים ומאוורר
אבל בתוכי מבאס לחשוב שמסתכלים על זה כמוזנח
איך בדיוק הדבר הזה הפך לקובע מיהו חרדי? שוב, מדברים על ילדים ואפילו קטנים!חרדיות כוללת לבישה של מדים כמנגנון חברתי מובהק
ובאמת אין קטלוג של מה מותר ומה אסור ללבוש
אלא הולכים לפי המקובל.
ועצם הידיעה של מה מקובל, הופכת אותך לחרדי.
ולבישה של מה שלא מקובל, היא ראיה שאתה לא חרדי.
ואם יש ספק - בשביל זה יש את פרוג.
זה המצב - לצערי.
נ.ב.
אפשר להישאר יהודי, ואפילו כשר ממש
בלי ללבוש את מה שמקובל
אבל לא להיות באמת חרדי
לא יודע מה הקב"ה מעדיף.
גם אני לא חשבתי על זה, לקחתי את הבן שלי לאורתופד והוא אמר לי נסי את ללכת עם גרביים כאלה כל יום וספרי לי איך זה מרגיש.. והוא צודק יש לי גרביים כאלה..לא התלונן
איך אתם יודעים?
תודה רבה!!גם אני לא חשבתי על זה, לקחתי את הבן שלי לאורתופד והוא אמר לי נסי את ללכת עם גרביים כאלה כל יום וספרי לי איך זה מרגיש.. והוא צודק יש לי גרביים כאלה..
אפילו שלא מתלונן פחות נוח
אכןכך שמי שמרחמת על הבן החרדי שלה שנאלץ נעבך ללכת בגרביים בקיץ, שתדע שככה הכי פחות חם לו
זה מצחיק אותי כל פעם שאני שומעת את הטיעון הזה,מוזנח עם גרביים את מתכוונת.
סנדלים נועדו ללבישה בלי גרביים... ואם זה בנים, אז קל וחומר.
מעניין, אני שמעתי מרופא עור אחרת, יותר מפעם אחת, וגם מנסיון.אכן
גם לי רופא ילדים אמר כי מבחינת נוחות ופטריות ברגליים חשוב ללכת עם גרביים.
(כמובן גרבי כותנה)
הוא אמר לי לשים לב שאחרי מספר שעות הרגל נדבקת לסנדל מזיעה.
זה לא בריא ולא נח.
לא מתווכחת עם התיאוריה אבל במציאות הרבה יותר נעים בלי גרביים, ורואים את זה גם בתוצאות...רופא עור אמר לי פעם שבגדי כותנה ובכללם גרבי כותנה, מפחיתים מאוד הזעה כיוון שזיעה שנפלטת מהגוף נותרת על העור ומחממת אותו ואם לובשים בגדי כותנה, הזיעה נספגת בבגד ומפחיתה חום והזעה.
הרופא היה חילוני והוא אמר לי שמשעשע אותו לראות חילונים בלבוש מינימלי כביכול כדי להפחית מהחום ובעצם גורמים לפעולה הפוכה.
כך שמי שמרחמת על הבן החרדי שלה שנאלץ נעבך ללכת בגרביים בקיץ, שתדע שככה הכי פחות חם לו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים