דרוש מידע סנדלריה או מרפאת שיניים?!

• הוסף לסימניות
ביקרתי לאחרונה במרפאת שיניים לטיפול בשן סוררת (איך היא מעיזה לצער ככה?)
ברגע הראשון הרופא בכלל לא הבין למה באתי, אחרי שהתעקשתי בדק שוב בתיק ו'נאות' לטפל בי, מה שהדליק נורה אדומה.
כיבתי אותה מהר, שתשתוק, גם ככה הלחץ טיפס גבוה, והטיפול התחיל, ברררר....
הרופא היה אנושי מאד ובזה כיבתי אותה סופית. את הנורה.
מסתבר שהמתג שבור, והיא נדלקה שוב.
מאז, כחודש-חודשיים אחרי ועדיין המקום רגיש לכל סוג מאכל, כל האוכל עובר דרך צד אחד בלבד (רק שלא יהיו נזקים לטווח הרחוק..)
ואם בטעות סטה מהמסלול והגיע לשן המדוברת, היא שולחת אותות רגישות חזקים שלא תעיזו להפריע שוב..
האם זה נורמלי? או שפשוט השיניים רגישות? (סימני זקנה חלילה?)
אף פעם לא קרה לי דבר כזה, וזה לא טיפול ראשון שלי.
משום מה הנורה מסנוורת אותי, אולי לפנות למרפאה?

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי ללכת להתייעץ
בדרך כלל בחור עמוק שעושים לו סתימה טבעי שיהיה כאבים גם שלש שבועות לאחר מכן

• הוסף לסימניות
לפעמים יש חור שהוא גבולי לטיפול שורש, יש רופאים שמנסים להציל מטיפול שורש ועושים סתימה רגילה
אבל לא תמיד זה עוזר, ואחרי תקופה קצרה אין מנוס מטיפול שורש
יכול להיות שזה המצב אצלך

• הוסף לסימניות
גם לי היה סיפור דומה
בסופו של דבר הגעתי למרפאה מעולה, והתברר שכשעשו לי סתימה, העצב נשאר קצת חשוף
(או משהו בסגנון... לא זוכרת בדיוק איך הרופאה ניסחה את זה)
הרופאה אמרה שזה נפוץ, שיש קצת עצבים חשופים (או מה שזה לא היה), ולהרבה אנשים יש רגישות בשיניים.
היא הביאה לי משחה שנקראת "סנסודיי" שאמורה להרגיע את הרגישות לאחר שימוש של מספר פעמים.

בפועל, התעצלתי להשתמש במשחה
והרגישות עברה לבד לאחר תקופה מסויימת, די ארוכה יש לציין.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה עקב טיפול בשן עם חור גדול מאוד (שן בינה)
לדברי הרופא השני שהלכתי (כי כבר לא סמכתי על הראשונה) הוא אומר שהזריקה העמוקה היא זו שגורמת לכאב, בפועל כאב לי יותר מחצי שנה אחר כך... ובסוף אחרי שהתעקשתי אצל הרופאה שגרמה לכל הסבל הזה, היא החליפה לי את הסתימה ומאז באתי אל המנוחה והנחלה. לא יודעת להסביר למה זה קרה ואיך.. בפועל לא חזרתי אליה יותר. בעיני היא סנדרלית.

• הוסף לסימניות
@JUST DO IT
סליחה שאני מזכירה לך נשכחות
פשוט אני עכשיו בדיוק עם אותו סיפור
אחרי סתימה חודש הכל היה טוב ולא כאב כלום ואחר כך כאבים בדיוק כמו שאת מתארת כבר כמה שבועות...
איך עבר לך בסוף (או שלא..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה