דרוש מידע סניף דואר סגור אחה"צ :(

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה סניף הדואר בחזו"א בב"ב נסגר בשעות אחה"צ??

• הוסף לסימניות
לתמיד?
כי באמת שבוע שעבר הבת שלי היתה שם וחזרה ואמרה שהסניף סגור והיה שם הודעה, והיא לא ידעה לומר מה היה רשום בהודעה.

• הוסף לסימניות
כך זה נראה,
בהודעה כתבו שהסניף יהיה פתוח רק בשעות הבוקר... :(

• הוסף לסימניות
ככה זה גם בסניף בשיכון ה'

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע איפה מתלוננים?

• הוסף לסימניות
171 שרות לקוחות
תחכי כמה שעות על הקו
עד שתענה לך נציגה
היא רק תרשום את התלונה
ותעביר הלאה....
בתכלס הסניף ישאר סגור
אני ביקשתי שלפחות לא ישלחו את החבילות שלי לסניף הזה אלא ליש חסד, אמרו שבסדר אבל זה לא קורה משום מה.

ברוכים הבאים לדואר ישראל!

• הוסף לסימניות
גם אותי זה דפק :(
מתי בדיוק יש לי זמן ללכת בבוקר????

לבנק הדואר הפתרונים. ;)

• הוסף לסימניות
מתי בדיוק יש לי זמן ללכת בבוקר????
זה בדיוק העניין.
את עובדת בבקרים?
גם עובדי הדואר.
וגם כל הגברים.
וגם כל הנשים.
וגם כל העסקים...
חוץ ממכירות בערב- אני לא רואה איפה זה נפגש...
מה הרווח אם אף אחד לא יכול להגיע לשני כי הוא עובד באותן השעות שהוא?
שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב
והתשובה עדיין נשגבת מבינתי...

• הוסף לסימניות
זה בדיוק העניין.
את עובדת בבקרים?
גם עובדי הדואר.
וגם כל הגברים.
וגם כל הנשים.
וגם כל העסקים...
חוץ ממכירות בערב- אני לא רואה איפה זה נפגש...
מה הרווח אם אף אחד לא יכול להגיע לשני כי הוא עובד באותן השעות שהוא?
שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב
והתשובה עדיין נשגבת מבינתי...
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש זה שגם אני חשבתי שהעולם כולו עובד בבקרים.. הרחובות ריקים, והחנויות ריקות.
פעם ב... שאני כן יוצאת הרחוב מלא!
כך שכנראה לא כולם עובדים קשה..:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה