- הוסף לסימניות
על מי אין חרם? או שנלך יחפים.יש עליהם חרם
הוא הבעלים של פוקס ללין וכו'
על מי אין חרם? או שנלך יחפים.יש עליהם חרם
הוא הבעלים של פוקס ללין וכו'
יש לך אולי קישורים?בפוט לוקר
אפשר גם בנקסט, אמזון ואסוס. אבל עובר את ה75 דולר
TERMINAL X גם מגיע תוך יומיים-שלוש.ש אולי עוד אתר כמו זה? שמגיע מהר?
בחיים לא הזמנתי האתר הזה...הגיע לי תוך יומיים
מאדדדדבחיים לא הזמנתי האתר הזה...
הוא משהו רציני? ממליצה עליו?
שבוע טוב,
אשמח לקישור לנעל כזאת..
קצת דחוף לי!
תודה רבה!
לא מכירהההאין מידותת
יש אולי עוד אתר כמו זה? שמגיע מהר?
יש בד''כ בנין אוסטמחפשת סניקרס עד 3 סמ ולא באונליין. שיהיה שחור ובלי שרוכים סוליה לבנה.
יש חיה כזאת???
האתר נחסם לי.......
אולי סניקרס פלטפורמה של וVANS.מחפשת סניקרס עד 3 סמ ולא באונליין. שיהיה שחור ובלי שרוכים סוליה לבנה.
יש חיה כזאת???
$120.00האתר נחסם לי.......
יש כאלה במידה 39? וכמה הם עולות?
תודה!!
מזה???יש בד''כ בנין אוסט
NINE WEST חנות נעליים.מזה???
יש שם רק עם שרוכים...![]()
נעלי סניקרס קלאסיות | NINE WEST
נעלי סניקרס קלאסיות - נעלי סניקרס קלאסיות חלקות עם תיפורים שרוכים דקים לקשירה וסולייה עבה ונוחהwww.nine-west.co.il
NINE WEST חנות נעליים.
תשלחי תמונה של מה שאת רוצה.יש שם רק עם שרוכים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הדר 3101 //