-סניקרס-

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם אם מותר לכבס במוכנת כביסה סניקרס מנקסט?
אני יודעת שבארה"ב מכבסים כל סוגי הסניקרס במכונה, ידוע לכם לגבי נקסט?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני הולכת לנסות, פשוט כי קניתי צבע בהיר שהפך לכמעט שחור, בל"נ אספר איך שיצא. בעקרון כביסה עדינה בתוך ציפה

• הוסף לסימניות
אני מכבסת חופשי, גם את של נקסט וגם נעלי ספורט - יוצא מצוין!

• הוסף לסימניות
בדיוק תכננתי לפתוח על זה גם אשכול.. תעדכני איך יצאו לך מהכביסה
האם כיבסת לבד או עם עוד דברים ועל כמה מעלות

• הוסף לסימניות
עכשיו סיימתי לכבס
יצא מצויין!
כיבסתי לבד במוכנה
קודם כל שמתי כוס חומר כביסה ונתתי למכונה למלות עם מים, (30 מעלות) שהיה כבר מספיק מים מעל הסניקרס עצרתי את המכונה, ונתתי להשרות ככה חצי שעה.
אח"כ שמתי תוכנית של חצי שעה עם סחיטה של 1200 סל"ד
יצא מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1265525:
עכשיו סיימתי לכבס
יצא מצויין!
כיבסתי לבד במוכנה
קודם כל שמתי כוס חומר כביסה ונתתי למכונה למלות עם מים, (30 מעלות) שהיה כבר מספיק מים מעל הסניקרס עצרתי את המכונה, ונתתי להשרות ככה חצי שעה.
אח"כ שמתי תוכנית של חצי שעה עם סחיטה של 1200 קמ"ש
יצא מצויין.

1200 סיבובים זה לא מדי אגרסיבי?

ניסית לכבס נעליים של נייק?
(חבל לי עליהן אם זה לא יצליח - הן הרבה יותר יקרות משל נקסט...)

• הוסף לסימניות
אני לא יודדת עם אפשר, אבל בכביסה של נעליים אם רוצים לשמור על הנעל יש להכניס בתוך גרב כותנה או צמר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1266154:
ניסית לכבס נעליים של נייק?
(חבל לי עליהן אם זה לא יצליח - הן הרבה יותר יקרות משל נקסט...)

אני כיבסתי נעלים של נייק הרבה פעמים, ולא קרה כלום.
לא היה אכפת לי להמר, כי הנעל בצורתה המלוכלכת היתה שווה ממילא לפח.

החברה מצידה כותבת באחריות על הנעל, לא לכבס בשום אופן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלגלים;1266252:
אני כיבסתי נעלים של נייק הרבה פעמים, ולא קרה כלום.
לא היה אכפת לי להמר, כי הנעל בצורתה המלוכלכת היתה שווה ממילא לפח.

החברה מצידה כותבת באחריות על הנעל, לא לכבס בשום אופן.

יצא נקי?
בכמה מעלות כיבסת? עם סחיטה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה