דרוש מידע סננים לבר מים - מקוריים או לא?

• הוסף לסימניות
יש לנו בר מים חדש - ספיריט בר טאצ' שבת.
מציעים לי מהחברה סוג של הרחבת שרות - בתשלום חודשי של 65 ש"ח ל-3 שנים (אפשר לבטל באמצע מתי שרוצים), נקבל ביטוח מקיף לכל התקלות האפשריות וכן סננים כן חצי שנה. למעשה המחיר הזה שווה להזמנת סננים כל חצי שנה (6*65=390 שזהו מחיר סנן)
בגדול - האמון שלי בהם די נמוך...
מה חושבים כאן? האם יש טעם באחריות הנ"ל? שנה ראשונה בכל מקרה יש לה אחריות, ואת הסנן הראשון קבלתי עם ההתקנה.
מניחה שאם מתכוונים לקנות מהחברה כל חצי שנה סנן, וודאי שווה להפעיל את השרות כי זה אותו מחיר, אבל אם לא....
שאלתי - האם יש לכם מכשיר זה, והתנסיתם איתו עם סננים לא מקוריים של הדס?
איפה משיגים, האם אפשר להחליף לבד, כמה העלות?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לנו בר מים חדש - ספיריט בר טאצ' שבת.
מציעים לי מהחברה סוג של הרחבת שרות - בתשלום חודשי של 65 ש"ח ל-3 שנים (אפשר לבטל באמצע מתי שרוצים), נקבל ביטוח מקיף לכל התקלות האפשריות וכן סננים כן חצי שנה. למעשה המחיר הזה שווה להזמנת סננים כל חצי שנה (6*65=390 שזהו מחיר סנן)
בגדול - האמון שלי בהם די נמוך...
מה חושבים כאן? האם יש טעם באחריות הנ"ל? שנה ראשונה בכל מקרה יש לה אחריות, ואת הסנן הראשון קבלתי עם ההתקנה.
מניחה שאם מתכוונים לקנות מהחברה כל חצי שנה סנן, וודאי שווה להפעיל את השרות כי זה אותו מחיר, אבל אם לא....
שאלתי - האם יש לכם מכשיר זה, והתנסיתם איתו עם סננים לא מקוריים של הדס?
איפה משיגים, האם אפשר להחליף לבד, כמה העלות?
תודה מראש!
מה עשיץ בסוף?
את מרוצה מהמכשיר?

• הוסף לסימניות
בגדול מרוצה מהמכשיר
(אם כי אציין שזה מיניבר ראשון שלי, לא התנסיתי באחרים)
לא הפעלתי את האחריות היקרה, ובפעם הראשונה שהיה צריך להחליף סנן - הפעלתי את המעקף (שאמור להיות לשבת),
מה שגרם אולי בסופו של דבר להצטברות של הרבה אבנית ותקלה שהצריכה ביקור טכנאי יקר....
אחרי ביקור אחד של הטכנאי, הקפדתי להחליף בפעם הבאה בזמן - סנן פשוט שקניתי בטמבור, ובינתיים ב"ה זה בסדר.
נקודות לשיפור:
1. המים לא מספיק רותחים למי שאוהב את הקפה שלו רותח ממש (כמובן שאפשר ללחוץ על הרתחה, ולחכות... ואז זה רותח טוב)
2. לפעמים אחרי מילוי של ליטר מים קרים - צריך לחכות לליטר הבא כמה דקות... (יתכן שזו תקלה פשוטה שניתנת לפתרון, לא בוער לי להזמין בשביל זה טכנאי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה