דרוש מידע סנפרוסט, מה הייתם עושים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכין עכשיו ארוחת צהרים למחר, מוציא מהמקפיא חבילה של שעועית מוקפאת סנפרוסט. וזה מגעיל אותי..
אתמול נחש, שבוע לפני עכבר היום התפרסם על שבלול, והופ מתברר שלפני זה כבר היה חלקים של ציפור שלא דיווחו עליהם.
מה הייתם עושים, 1. משתמשים בלי חשש, 2. בודקים ואם נראה תקין משתמשים, 3. זורקים לפח..
תכלס, בסוף זה איכשהו נכנס לסיר..

• הוסף לסימניות
שמעתי ממשגיח כשרות של העדה החרדית שעובד בסנפרוסט,
השעועית/אפונה וכו' מגיעים מהשדות עם המפגעים שהוזכרו, וזה קורה הרבה מאוד,
הם עוברים תחת מכונת לייזר שאמורה לזהות גופים זרים, מסתבר שהמכונה מזייפת לאחרונה
וזה מה שגרם למפגעים להיארז יחד.
מבחינת תולעים- על הרוכש מוטלת החובה לבדוק תולעים. וכמדומני שזה כתוב ע"ג האריזה.

לא נעים בכלל שבתקופה קצרה נמצאו יחסית הרבה מרעין בישין

• הוסף לסימניות
דברים כאלו יכולים לקרות בכל מפעל. אף פעם לא סטרילי לחלוטין. מוכר לי מקרוב סיפור על כיכר לחם שלם שהוכנס למכונה הפורסת לחמים והיא פרסה גם את העכבר שנאפה בפנים.

איכס, נכון? אבל מה אנחנו יכולים לעשות חוץ מלהמשיך לצרוך?

אנחנו פעם קנינו פח צבע ומצאנו בפנים גליל רחב של דבק...

• הוסף לסימניות
מה שאותי זעזע זה שבעצם השעועית היפה והנקיה שאני אוכלת, הייתה מעורבבת עם עכברים, נחשים וכל מרעין בישין,
ואז הגיעה מכונת לייזר מקסימה, שזיהתה את הזוועה וב"ה הגיעה אלי שקית שעועית/אפונה נקיה וטהורה.
אני בל"נ סיימתי.
על החתום: אוהדת שעועית ברוטב עגבניות מושבעת.

• הוסף לסימניות
מה שאותי זעזע זה שבעצם השעועית היפה והנקיה שאני אוכלת, הייתה מעורבבת עם עכברים, נחשים וכל מרעין בישין,
ואז הגיעה מכונת לייזר מקסימה, שזיהתה את הזוועה וב"ה הגיעה אלי שקית שעועית/אפונה נקיה וטהורה.
אני בל"נ סיימתי.
כל פרי או ירק שאת אוכלת יש סיכוי גדול שעכברים ושות׳ טיילו עליו.

• הוסף לסימניות
כל פרי או ירק שאת אוכלת יש סיכוי גדול שעכברים ושות׳ טיילו עליו.
נכון, אבל את רובם ככולם אני באמת מקלפת או שוטפת יסודי.
פה זה עובר תהליכים במפעל, ועובר ישר מהשקית לסיר.
לא מתכחשת שיש פה גם הרבה פסיכולוגיה..

• הוסף לסימניות
סבתא שלי ז"ל עבדה במפעל לשימורים ויום אחד ראתה שעובד זורק עגבניות מתוך ארגז עם עכבר בתוכו לתוך הסיר (להכין רסק עגבניות). הפועל לא התרגש אבל סבתא שלי מאותו יום לא קנתה רסק עגבניות עד יום מותה.
זה כנראה לא חדש הדברים האלה.
פשוט מגעיל ומזעזע את הנפש :sick:

• הוסף לסימניות
באופן כללי מומלץ לא להסתובב יותר מדי במפעלים ובמטבחים תעשיתיים אלא א"כ אתם רוצים לגווע ברעב ואכמ"ל בכל התיאורים משובבי הלב מכלל המקומות
מה שמעניין זה שנעשה ריקול שקט ע"י תנובה בתיאום מלא מול משרד הבריאות קשה שלא לערוך השוואה מול מה שקרה בשטראוס מה שאומר שהכל אינטרסים ויש לשטראוס ממי לתבוע את הפסדיה....

• הוסף לסימניות
אני בל"נ סיימתי.
ברור, שעועית גדלה בתוך שקית מרשרשת ומבריקה, ממש כמו שמגדלים סוכריות :D

• הוסף לסימניות
אני בכלל בהלם מוחלט
ברשת ב בשעה 5 או 6 עלתה שרון אלרועי פרייס
ושאלו אותה למה משרד הבריאות שידע מזה כבר 5 ימים אחורה לא פירסם??
אז היא עונה
"אין מתפקדנו לפרסם ,תפקידנו לומר לחברה לפרסם,אנחנו רק יכולים להטיל קנסות"
וכמה הקנס שואלים המראיינים
"1500 שקל " עונה שרון

שמעתם???
משרד הבריאות לא אחראי בכלל
נותן חתימה מקבל כסף מהחברה על זה
והוא כלל לא אחראי לפרסם על מחדל ע-נ-ק-י

ולא ניתן לומר שזה חד פעמי
כי אם פעם זה שבלול פעם נחש פעם עכבר ופעם ציפור

תהיו בטוחים (לברי הדעת שפה) שזה רק קצה הקרחון
ובכלל

באמצע השיחה ממשיכה שרון לומר (ואני תוך כדי נהיגה משפשף את עיני לדעת אם אני חולם)
שאם היה מדובר בסכנת חיים אמיתית
אז הם היו מפרסמים מייד

אבל בגלל שבסך הכל לא מדובר בסיכון מיידי למוות(כלומר לשיטתה אין בעיה שתהיו חולים
למשך כמה שבועות ,העיקר שהחברה לא תפסיד כסף ובכלל האחריות לא עליה)
אז ממילא הכל סבבה

אם זאת ראשת משרד הבריאות אני באמת כבר לא יודע מה לומר

אבל כל אחד יכול לשמוע את הראיון (למי שיש גישה) בשידורים החוזרים של רשת ב אתמול בצהרים
*לא דייקתי בדיוק בהכל אבל זה בגדול היה השיחה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה