ססמה למייל??

• הוסף לסימניות
שלום,
האם קיימת אפשרות לעשות סיסמה למייל מסוים??
(כדי שרק הבעלים יוכל לפתוח אותו..)
תודה רבה!!
אשמח לתשובות מהירות..

• הוסף לסימניות
תודה..
אבל לא הבנתם..
לפני שהמייל נפתח אני רוצה לעשות סיסמה (לכתובת המייל) כדי שלא יוכלו לגשת אליו חוץ ממני..??

• הוסף לסימניות
כן אבל הוא נמצא לי בסרגל למעלה..ככה שזה לא עוזר לי..
יש דרך אחרת??

• הוסף לסימניות
או פשוט בהגדרות של חשבון הדוא"ל שלך להגדיר שבכל פעם שתהייה כניסה למייל שלך, גוגל תשלח סיסמה קולית, או הודעת טקסט למכשיר שלך, ואז לבצע אימות.
אני לא זוכר איך בדיוק עושים את זה, אבל זכורני בוודאות שיש אופצייה כזאת.

• הוסף לסימניות
בדר"כ כן

תלחצי על הפרופיל אם כתוב שם
"יציאה מכל החשבונות"
זה אומר שיוצא מכולם

אך ישנה אפשרות שלכל אחד יהיה דפדפן משלו

כלומר שאת לוחצת מעל המייל בצד שמאל למעלה ליד ה3 נקודות על
הפרופיל שם ניתן ליצור דפדפנים

ובכל אחד פותחים מייל למישהו אחר וגם אם עושה יציאה סוגר רק את של עצמו

תבדקי את זה אני לא יודעת בדיוק איפה עושים את זה משהו שם
גם ככה כל אחד יכול לעשות קיצורי דרך שלו ומועדפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה