סעודת פורים - לחמניות

• הוסף לסימניות
הוזמנו לסעודת פורים לקרובי משפחה,
ואמרתי שאכין לחמניות לסעודה.
אני מתכננת להכין לחמניות נגיסים בכל מיני טעמים,
זה אולי יפה להביא את זה ככה, כמו שזה,
אבל אני מחפשת איזה צורה מעניינת(אפשר לבנות מהרבה לחמניות...

אם יש למישהי רעיון איך אפשר להעמיד ליצן מלחמניות
(עלה בדעתי שלרגליים אפשר לקחת שיפודים, לנעוץ בקלקר, ולהשחיל בייגלס קטנים.)
כאן נתקעתי.

אם יש למישהי רעיון איך להמשיך,
או למשהו אחר חמוד שיעמוד על השולחן אשמח.

• הוסף לסימניות
את האמת שלא הייתי אוהבת לבנות משהו מלחמניות כי יש כאלה שזה דוחה אותם. (אלא אם כן את יודעת שלהם זה מתאים).. סלסלה עסיסית תעשה את זה לטעמי. אם את מביאה מתנה כל שהיא תוכלי לשלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;961803:
את האמת שלא הייתי אוהבת לבנות משהו מלחמניות כי יש כאלה שזה דוחה אותם. (אלא אם כן את יודעת שלהם זה מתאים).. סלסלה עסיסית תעשה את זה לטעמי. אם את מביאה מתנה כל שהיא תוכלי לשלב.

לכן באמת ניסיתי לחשוב על משהו שלא יהיה עם התעסקות בלחמניות יותר מידי,
שלא יתן תחושה שיותר מידי נגעו בזה...
(כמו שאמרתי, להשחיל בייגלס על שיפוד זה נחמד ולא מוציא את החשק לאכול)

אני צריכה משהו שיעמוד יפה על השולחן. לא משהו שיראה יפה במטבח(מתנה...),
ומדובר בשולחן גדול, כך שבכל מיקרה סלסלה אחת לא תספיק...

ואני מחפשת משהו ברוח פורימית...

• הוסף לסימניות
אולי תוכלי לקחת מגש גדול מאוד, להעמיד את הלחמניות בפירמידה יפה ולמעלה איזה המן תלוי- כובע המן או כובע ליצן..

• הוסף לסימניות
שנה שעברה עשיתי לחמניה ענקית בצורת ליצן. וזה היה נראה מאד אסטטי כי זה לא התעסקות בחתיכות קטנות של בצק,זה כאילו חתיכות גדולות, במקום ליצור צמה עשיתי ראש גדול שטוח בטן רגליים כובע ליצן הכל מקשה אחת מהבצק יצא ממש מרשים וענק (לא כל החלקים נכנסו יחד לתבנית אח"כ חיברתי על השולחן יצא מדהים
בנוסף יצרתי את אותיות פורים שמח מהבצק והעמדתי על השולחן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;961832:
שנה שעברה עשיתי לחמניה ענקית בצורת ליצן. וזה היה נראה מאד אסטטי כי זה לא התעסקות בחתיכות קטנות של בצק,זה כאילו חתיכות גדולות, במקום ליצור צמה עשיתי ראש גדול שטוח בטן רגליים כובע ליצן הכל מקשה אחת מהבצק יצא ממש מרשים וענק (לא כל החלקים נכנסו יחד לתבנית אח"כ חיברתי על השולחן יצא מדהים
בנוסף יצרתי את אותיות פורים שמח מהבצק והעמדתי על השולחן

נשמע נחמד.
יש לך תמונה במיקרה?

בכל מיקרה, אני עדיין מעדיפה ללכת על לחמניות מיני,
פשוט זה ניראה לי יותר אסטטי כשיש הרבה אנשים,
ולא צריך להתחיל לחשוב מאיזה כיוון להרוס את הליצן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;961882:
נשמע נחמד.
יש לך תמונה במיקרה?

בכל מיקרה, אני עדיין מעדיפה ללכת על לחמניות מיני,
פשוט זה ניראה לי יותר אסטטי כשיש הרבה אנשים,
ולא צריך להתחיל לחשוב מאיזה כיוון להרוס את הליצן....

זה הקטע ...

• הוסף לסימניות
בבקשה כמה תמונות לרעיונות......

כמה רעיונות ללחמניות לסעודת פורים.

בתאבון!

קבצים מצורפים

• IMG_5001.JPG
    1.2 MB · צפיות: 92
  • IMG_5015.JPG
    1.2 MB · צפיות: 87
  • IMG_5016.JPG
    1.3 MB · צפיות: 71
  • IMG_5022.JPG
    1.2 MB · צפיות: 72
  • IMG_5028.JPG
    1.4 MB · צפיות: 76
  • IMG_5039.JPG
    1.3 MB · צפיות: 67
  • IMG_5046.JPG
    1.3 MB · צפיות: 71
  • IMG_5051.JPG
    1.1 MB · צפיות: 88
  • IMG_5056.JPG
    1.3 MB · צפיות: 78
  • IMG_5058.JPG
    1.2 MB · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
וואוו.........
תודה.
ממש מה שהייתי צריכה.
קצת השראה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה