מי מכיר מי יודע
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות לתפריט קליל המתאים לילדים
מצד שני מתאים לסעודת פורים
מצד שני מתאים לסעודת פורים
כנ"ל בשביל האווירה. קונים מפיות מעניינות של פורים ואביזרים לשים על השולחן.תעשו תפריט שאתן עושות בחגים
ותשקיעו בצורת ההגשה-
כלים צבעוניים
במקום סלסלות ללחמניות למשל כובעי פלסטיק מהכל בשקל
מסכות בלונים ועוד
כל מנה "מחופשת" עושה אוירה של פורים
ואוזן המן זו צורה קלה
אם לא לחמניות
אפשר שהילדים יכינו מניירות ולמלא אפילו בסוכריות להניח על השולחן....
מה זה?אני מתכננת ארוחת בורגר
חסר לך ירקמה אתן אומרות על התפריט הזה?
יתכן שיהיו גם עוד כמה מבוגרים
בשר ביין
אורז (יצא לי כמות קטנה מדי, מתלבטת אם להוסיף)
ממולאים
מלוואח ממולא בשר טחון
בורקס תפוחי אדמה ברוטב פטריות
קוגל תפו"א
שניצלים
תפוחי אדמה ובטטה ברוזמרין
מרגישה שחסר ויצא תפריט משעמם
בא לי להוסיף עוד משהו
איזה שפע!!!מה אתן אומרות על התפריט הזה?
יתכן שיהיו גם עוד כמה מבוגרים
בשר ביין
אורז (יצא לי כמות קטנה מדי, מתלבטת אם להוסיף)
ממולאים
מלוואח ממולא בשר טחון
בורקס תפוחי אדמה ברוטב פטריות
קוגל תפו"א
שניצלים
תפוחי אדמה ובטטה ברוזמרין
מרגישה שחסר ויצא תפריט משעמם
בא לי להוסיף עוד משהו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים