סערה במרצדס, סרטון שמחולל שמות ברשת.

• הוסף לסימניות
היא נראית בתחילה מאוד כפרסומת אופיינית למרצדס, כשמכונית פאר עושה את דרכה בין שבילי הכפרים של שנות ה-20 , אלא שהסרטון הזה מעורר סערה בגרמניה ובאירופה כולה, וכפי שנראה המערכת האלקטרונית של הרכב מדגימה בלימה עצמית כשילדי הכפר נמצאים על הכביש, אך מה שקורה אחר כך נראה הילד היטלר ימ"ש עושה עד דרכו גם לכביש ואז הרכב פוגע בו למוות. הסרטון מסתיים כשהילד הדרוס שוכב בצורת צלב קרס ואמו רצה אליו.
ואז עולה הסלוגן, מרצדס מזהה סכנה לפני שהיא קורה.
הסרטון נערך ע"י סטודנט גרמני ופוגע בעצביה של מרצדס.
http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=58552

• הוסף לסימניות
א מענטש טראכט...תגיד איזה חסימה יש לך? לי יש חסימה קלה ולקישור שנתת אני לא יכול להיכנס.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1073790:
א מענטש טראכט...תגיד איזה חסימה יש לך? לי יש חסימה קלה ולקישור שנתת אני לא יכול להיכנס.....

Q9 זה החסימה שיש לי...וזה גם בחסד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם להיטלר היתה ילדות כזו פסטורלית הכל היה אחרת.
אגב, מבחינה פרסומית, זה לא פוגע בעניין שדגם הרכב הוא מתקופה אחרת לחלוטין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1073839:
אם להיטלר היתה ילדות כזו פסטורלית הכל היה אחרת.

אני בשוק מהרעיון.
גם לנבוכדנצר האומלל היתה ילדות טרגית?
וטיטוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1073892:
אני בשוק מהרעיון.
גם לנבוכדנצר האומלל היתה ילדות טרגית?
וטיטוס?
בוא לא ניכנס לזה... מה שכן, הוא לא ליקק דבש. אבל נו, העיקר שנדרס...
אגב, לא דיברתי ברחמים.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לג'מבו/ לדרופבוקס ?
אשמח...

• הוסף לסימניות
בחדרי חרדים עלה יפה. שימו לב לקישור השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1073923:
בוא לא ניכנס לזה... מה שכן, הוא לא ליקק דבש. אבל נו, העיקר שנדרס...
אגב, לא דיברתי ברחמים.

מבלי להכנס לזה רק ב2 מילים ;): הנקודה זה לא הרחמים על הרשע אלא ה(חוסר) אמונה שאם היה לו ילדות קלה הכל היה אחרת...
הכל היה בדיוק לפי התוכנית האלוקית המסובב הכל. ולצטט את דברי הגב' ויזל שציטטה את דברי הרבי מקרלין "ווען - איז א כופר" (מי שאומר לו היה כך וכך אז זה לא היה קורה וכו' - הוא כופר)

• הוסף לסימניות
איזה קטע....
בזמן שאתם ישנים מישהו עובר בפורום עם אזמל של מנתחים וחותך בבשר החי של התגובות בשקט ובעדינות...
האשכול הזה הוא אחד מהם :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1074148:
איזה קטע....
בזמן שאתם ישנים מישהו עובר בפורום עם אזמל של מנתחים וחותך בבשר החי של התגובות בשקט ובעדינות...
האשכול הזה הוא אחד מהם :cool:
ככה צריך
וזה המטרה שאנחנו כאן!

ולא בהייד פארק ובתפוז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1074176:
ככה צריך
וזה המטרה שאנחנו כאן!

ולא בהייד פארק ובתפוז

שלא תביני אותי לא נכון!!
מה שכתבתי הוא מידע אינפורמטיבי בלבד.
מקובל עלי כאשר אני מתארח בפורום שיש לו כללים מכל סוג גם כאלה שלא מקובלים עלי שזכותו של בעל/מנהל האתר למחוק מה שבאלו בלי לתת דו"ח לאף אחד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1074094:
מבלי להכנס לזה רק ב2 מילים ;): הנקודה זה לא הרחמים על הרשע אלא ה(חוסר) אמונה שאם היה לו ילדות קלה הכל היה אחרת...
הכל היה בדיוק לפי התוכנית האלוקית המסובב הכל. ולצטט את דברי הגב' ויזל שציטטה את דברי הרבי מקרלין "ווען - איז א כופר" (מי שאומר לו היה כך וכך אז זה לא היה קורה וכו' - הוא כופר)
ברור שלא צריך לרחם
ואנחנו לא יודעים חשבונות משמים
אבל מי שמכיר את ההיסטוריה יודע שבילדותו הוא היה השבת גוי
ואכל את השיריים של היהודים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;1074223:
אבל מי שמכיר את ההיסטוריה יודע שבילדותו הוא היה השבת גוי
ואכל את השיריים של היהודים

מעניין, רוב הסיפורים בעולם על "שאבעס גוי"
זה שבד"כ הם גדלו אוהדי יהודים.

להפסיק בבקשה למצוא אמתלאות ולדבר שטויות,
אילו האנטישמיות היתה צומחת רק מתוך מצוקה אולי היה לכך יסוד.
כל זמן שאלו ואלו מקיימים את דבר ה' של מסיני תצא שנאה - זה פשוט לא לעניין לתרץ את רצח המיליונים, השמדת העם, והובלת האנושות לאחת המלחמות הקשות בהיסטוריה - בילדות קשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1074239:
מעניין, רוב הסיפורים בעולם על "שאבעס גוי"
זה שבד"כ הם גדלו אוהדי יהודים.

להפסיק בבקשה למצוא אמתלאות ולדבר שטויות,
אילו האנטישמיות היתה צומחת רק מתוך מצוקה אולי היה לכך יסוד.
כל זמן שאלו ואלו מקיימים את דבר ה' של מסיני תצא שנאה - זה פשוט לא לעניין לתרץ את רצח המיליונים, השמדת העם, והובלת האנושות לאחת המלחמות הקשות בהיסטוריה - בילדות קשה.

מיגי, אין סתירה בין השניים.
זה שהאנטישמיות היא תוצאה של 'מסיני תצא שנאה' זה נכון ורלוונטי לעמנו.אבל אם תבדקי מיהם אותם מובילי תנועות ניאו-נאציות וגלוחי הראש למיניהם, לא תתפלאי שהם ריקים ממשמעות. עלובי הנפש, מתוסכלים וממורמרים המפנים את תסכולם החוצה למיעוטים/חלשים במקום לפגוע בעצמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה