דרוש מידע ספאם למייל - תפסיקו לשלוח! מישהו מאמין שאפשר להתעשר מזה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כמויות הזבל שרצות במיילים, עלולות לגרום לקריסת האתר, אם הן יעלו לפה אחת אחרי השנייה.
ועוד בכפולות של כמה שרשורים על כל שטות.

• הוסף לסימניות
לפני שניה ננעל אשכול כזה
מה יש לכם אתם...?:LOL:
מתנצלת! לא ראיתי
@מרשמלו אפשר לנעול/למחוק גם את זה?

• הוסף לסימניות
שלום לכולן, ביררתי את הנושא וזה מה שקיבלתי (חני):

נא להעביר הלאה, לכל מי ששלח לכם....

לאחרונה מסתובב מייל במיוחד בציבור החרדי, שתוכנו מתחיל בערך כך:
שלום חברים
בואו נראה אם נתעשר מזה...
ראו למטה

ושם מסופר סיפור (המצוץ מן האצבע) על עורכת דין עם בקשה להעביר את המייל לכמה שיותר אנשים, ולהרוויח כסף מכך.
בפעם הראשונה שקיבלתי את המייל, חשבתי שמדובר במישהו שפשוט חומד לצון על הציבור.
אבל אחרי שקיבלתי את המייל מ-12 אנשים שונים (מתוכם מחברי הפורום הנכבד הזה) אשר משוכנעים שהם הולכים להרוויח כסף על כל נמען שהם שולחים את זה אליו, ושהם מטיבים עם הנמענים שירוויחו בעצמם כסף. יש צורך להזים את הדברים המטופשים שנכתבו שם.

ואציין כמה נקודות:

1. זה הוא אימייל ישן (2011) שחזר להסתובב. אף חברה - מיקרוסופט, גוגל, יאהו!, נוקיה - לא מקיימים הגרלות ולא מחלקים כסף. העברת האימייל רק תגרום לטרדה אצל המקבלים ותקוות שוא אצל אלה שמאמינים בדברים כאלה.
  2. בתחילת הדרך של ההנפצה הזאת, הוא הסתובב עם כותרת של משרד עו"ד לינמן, גולדשטיין ושות'. וזה הוכחה פשוטה שאין בזה כלום. רק מישהו שרוצה לסגור חשבון עם מישהו אחר. ועכשיו הם עברו לעורכת דין אחרת.
  3. כתבה לי מישהי את המייל הבא:
    "
    אכזריות שכזו
    לא שהאמנתי למייל הזה.
    רק ניסתי להיות עורכת דין ולחפש את העוקץ במכתב
    דבר ראשון יצרתי קשר עם המספר טלפון שרשום למעלה 03-7549393
    ונוכחתי שהמספר בכלל לא זמין
    אח"כ חפשתי בגוגל את השם הזה : נורית שורק-איל, עורכת דין ונוטריון
    והשם אמיתי אך הטלפון שונה:
    עו"ד נורית שורק-איל, רמת גן - אינדקס עורכי דין
    www.lawyerinfo.co.il/lawyer/36565-נורית-שורק-איל
    טלפון: 03-7XXX796. פקס: 03-75XXX10. דוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>. נוטריון: כן.
    התקשרתי לטלפון הזה והמסכנה אמרה מיד: אם זה בקשר למייל האפקטיבי המרושע, אמרתי שאני מצטערת והיא אמרה זה בסדר, אנחנו מקבלים המון טלפונים. ולכל אדם יש שונאים
    בקיצור משהו רצה ללכלך את שמה של העו"ד המצליחה ומצא דרך יפה (ונפוצה!) לעשות זאת.
    אקיצער - תזהרו, כי יש דרך מאד גרועה היום לחמוד לצון ...
    "
  4. תנסו לחשוב בהיגיון, אין שום חברה שתעביר לכם שקל (ובוודאי שלא את הסכומים שכתובים שם) עבור הפצת מיילים.
    גם אם יכול להיות להם איזה שהוא אינטרס עם קישורים מוסתרים וכדו', יש להם דרכים הרבה יותר זולות וחכמות לעשות את זה.
בפעם הבאה שמציעים לכם כסף בשביל העברת מייל, וכל פעם עם שם אחר כמו עזר מציון וכדו', אל תהיו טיפשים כאלו.

אל תהיו שותפים להשמצה הזו.
וברור לכם שרצח האופי הזה שנעשה לעו"ד הזאת (שאין לי מושג מי זאת) הוא נזק בל ישוער.

• הוסף לסימניות
אז מה העניין
למה להעביא את המייל
אם לא מקבלים שקל. וזה לא עוקץ
אז מה זה כן
מצטערת. לא מבינה.....

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המייל הזה היום ואני פשוט מעבירה לכם הלאה, זה לא עולה כסף ובמקרה הכי גרוע לא נפסיד, אז אני ממליצה להעביר ולו רק בשביל הספק הקל שאולי זה יצליח...המייל הזה מסתובב בימים אלו בהולנד ובעוד ארצות, תרגמתי לנוחיותכם את המייל מהולנדית לעברית.
אני עורכת דין ואני מכירה את החוק. זה אמיתי.AOL I ןintel לא יפרו את דברם במיוחד לאור המשפטים בעקבות נזקים שנערכו לקולה ולפפסי קולה.
ביל גייטס עסוק כעת במשהו ענק שהוא מוכן לשתף אתכם ברווחים, אם לא תשתתפו תתחרטו אחר כך קשות.

WINDoWS התוכנית הגדולה ביותר שמשתמשים בה, כעת מיקרוסופט וAOL
בודקים נסיון כעת ע"י העברת הודעה אלקטרונית זו כעת, אם תעבירו את ההודעה הזו לכל אנשי הקשר שלכם , חברת מיקרוסופט ( בתנאי שאתם עובדים עם ווינדוס מיקרוסופט) ולכל איש קשר אליו תעבירו את ההודעה תקבלו מהחברה 245 יורו!

לכל איש קשר שאנשיכם ישלחו אליו את ההודעה תקבלו על כך 243 יורו
ובדור השלישי תקבלו על כל איש 241 יורו ממיקרו סופט.

בתוך שבועיים תיצור אתכם חברת מיקרוספוט קשר בכדי לוודא את כתובתכם על מנת להעביר את הצ'ק.

אני חשבתי שזו בדיחה או מכתב שרשרת, אך אכן אחרי שבועיים קיבלתי צ'ק בסך 248000 יורו

העבירו את הודעה הזו לפני שתקופת הנסיון תיגמר.

בזכותכם תוכלו לגרום לכך שאתם ואנשים רבים יקבלו 10000 ומעלה יורו דרככם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להיות זהירים בפתיחת קישורים ממיילים לא מוכרים, עלול להיות תוכנת רוגלה שגורמת המון נזק למידע ולמחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה