כללי ספאם :mad:

• הוסף לסימניות
אני אדם שוחר שלום וידע.
אני לא יודע למה,
ואין לי מושג מדוע,
ואני לא רוצה להישמע גזען,
אבל הרבה פעמים, לאחר שאני מדבר באימייל,
עם חברים מהפורום הזה,
משיא עצה ועוזר,
רושמים אותי לניוזלטרים פרסומיים חרדיים.

אני לא ממש מבין, ואני לא מאשים מישהו ספציפי (וגם לא את מי שכבר שאלתי).
מי מכם שמנהל ניוזלטרים ידע זאת בעצמו.
הרי הם עוסקים בהטרדה על בסיס יומי.
זה משהו שחוזר על עצמו וזה מרתיח את דמי.
(ואין כמובן קשר לחרדיות, מצדי שיהיה ניוזלטר בודהיסטי).

״ניוזלטרים״ פרסומיים הם כמו ספאם
וספאם לטעמי הוא זרזיף של רעל דרך המייל.
הפרסום, בגדול, הוא מעשה אנוכי.

אין לי שום סבלנות או רצון לשתף פעולה עם הדבר הזה.
אין שום הצדקה להתנהגות בהמית שכזו.

אז או שיש בעלי אינטרסים שמוסיפים את הכתובת שלי במישרין לרשימת הדיוור,
או שאנשים שאני מתכתב איתם משתתפים בדיונים רבי משתתפים, עושים פורוורד לאחד מהמיילים שלי, ואחד מן המשתתפים מוסיף בעקיפין ובלי שום מצפון את כתובת המייל שלי לרשימות. המייל שלי הוא כלי העבודה שלי, וזה בדיוק כמו להדביק לי סטיקרים על המחשב ולהפריע לי לעבוד.
:mad:

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, סתם חיפשת לשפוך את הלב קצת???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1431097:
לא הבנתי, סתם חיפשת לשפוך את הלב קצת???

רציתי להצביע על כך שמישהו מיושבי הפורום או יותר מאיש אחד שולחים לי ספאם, ושזה קרה יותר מפעם אחת לאחר שייעצתי ושוחחתי במייל עם חברה מהפורום
הזה.

• הוסף לסימניות
זה המחיר לדואר חינם.
אני לא מתכתב כמעט עם חברים מהפורום, וגם אני זוכה לקבל כל מיני שטויות, גרוטאות וזבל.

לא תמיד אתה יכול להצביע על האשם, אבל אל תתעצבן ותכעס. תמחק אותם מיד עם הקבלה וזהו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaronimus;1431072:
אני אדם שוחר שלום וידע.
אני לא יודע למה,
ואין לי מושג מדוע,
ואני לא רוצה להישמע גזען,
אבל הרבה פעמים, לאחר שאני מדבר באימייל,
עם חברים מהפורום הזה,
משיא עצה ועוזר,
רושמים אותי לניוזלטרים פרסומיים חרדיים.

:mad:
....

• הוסף לסימניות
מצטרף!
זה הטרדה על בסיס יומי

• הוסף לסימניות
עשיתם לי טוב על הלב עם התמיכה שלכם חברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaronimus;1432209:
עשיתם לי טוב על הלב עם התמיכה שלכם חברים.

האמת גם לי הפריע מאד, סתם כי לפעמים אני יכולה לבזבז סתם על הפרסום....
פשוט מאד למטה יש לינק הסרה מרשימה. נכנסים מסירים את המייל שלך ומחכים לקרציה הבאה בתור שלא תאחר לבוא וחוזר חלילה............:D

• הוסף לסימניות
גם לי זה מפריע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה