דרוש מידע ספה לסלון עם מיטות נשלבות

• הוסף לסימניות
רציתי לבקש את עזרת הגולשים
אני רוצה לקנות ספה לסלון, משולב עם מיטות שנשלפות מהספה לשינה
כמה שחפשתי לא מצאתי ספה נוחה (עם נוחות של ספה) משולב עם מיטות
מישהו יודע אם יש ספה כזאת?
אשמח לשמוע
בתודה מראש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מנסיון אין כזאת חיה!
עם רוצים שספה תהיה גם מיטה היא צריכה להיות רחבה מספיק בשביל לישון עליה ומימלא בתור ספה היא לא נחשבת לנוחה.
כמו כן לגבי הרכות שלה - אותו דבר.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש ספה רכה(שאפשר לשקוע בה) וגם שתהיה מיטה.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים

חבל:mad:
כבר שנים שאני רוצה ספה ואין לי מקום
עכשיו הגדלתי את הסלון
ואני רוצה גם וגם
אז אם יש למישהו איזשהוא מידע
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
יש מישהי בבית שמש שמיבאת בדיוק דבר כזה,
אשלח לך פרטים בפרטי,
אמנם אין לי נסיון מעשי עם זה, אך שמעתי ונראה גם בתמונות במדובר בספות נוחות

• הוסף לסימניות
לי יש ממרכז הספות, אם תרצי לבוא לנסות אין בעיה.
הוא לא ריקליינר אבל יותר נוחות מפעם.

• הוסף לסימניות
תעלו תמונה מענין אותי הנושא.

• הוסף לסימניות
קודם כל - מיטות נשלפות :)
לי יש כבר שנים ספה ממייבל סנטר בב"ב, נוחה מאד + מיטת הייריזר נשלפת, נוחה ג"כ.
על הספה עצמה לא נראה לי מתאים לישון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה