ספה באיקאה (לא מנסיון).![]()
מטבחים | חדרי שינה | ריהוט משרדי | סלונים
ברוכים הבאים לאיקאה . גלו את מגוון הריהוט לבית במחירים נוחים, וקבלו השראה לעיצוב חללי הבית השונים. כנסו וחפשו החנות הקרובה אליכם.www.ikea.co.il
יש בקניון רמות חנות בשם יופי של ריהוט. הם עושים שם רהיטים לפי הזמנה.
אני הזמנתי שם ספה עם עיצוב מאד מינימלי (עמק, עובי ידיות ומשענת וכד') אמנם ב1.40 אבל אפשר להזמין בכל מידה.
יחסית לא יקר עלה משהו כמו 800-900 שח.
אנחנו קנינו ב'מרכז הזול רהיטים' ברח' ר' עקיבא פינת קוטלר בבני ברק, ספה דו מושבית, עשו לנו לפי מידה - ללא תוספת תשלום.
מחזיקה מעמד בערך 4 שנים בינתיים. (שמנו כיסוי כי הסקי נקרע מנעלי הילדים...)
אם אני זוכרת נכון הם מפרסמים אותה ב- 690.
אני קניתי ספה ברוחב 1.2.
יפהפיה ונוחה.
ריפוד מוקה קטיפתי.
קניתי בביוטי בית ברחוב שמואל הנביא.
בחרתי ספה והם הקטינו אותה למידותי.
ואפילו בחרתי 2 כריות למושב.
הידיות הם 10 ס"מ אז יצא כריות ברוחב 50 ס"מ.
היו הרבה צבעי ריפוד לבחירה, בכל צבעי הקשת.
הספה הזו מצויינתספה באיקאה (לא מנסיון).![]()
מטבחים | חדרי שינה | ריהוט משרדי | סלונים
ברוכים הבאים לאיקאה . גלו את מגוון הריהוט לבית במחירים נוחים, וקבלו השראה לעיצוב חללי הבית השונים. כנסו וחפשו החנות הקרובה אליכם.www.ikea.co.il
לא לקחו כסף.ואוו ספה מהממת ממש.
הם לקחו כסף על החלוקה של כרית הישיבה לשתיים?
הכריות ישיבה האלה נשלפות מהספה או שהם מחוברות?
פשוט זה ספה ליח"ד שאני משכיר ומישהו אמר לי שמבחינה הלכתית במצבים מסוימים עדיף שכריות המושב של הספה מחולקות לשתים ויכולות להישלף כל אחת. ככה שתים יכולים לשבת ביחד.
אפשר טלפון?אני קניתי ספה ברוחב 1.2.
יפהפיה ונוחה.
ריפוד מוקה קטיפתי.
קניתי בביוטי בית ברחוב שמואל הנביא.
בחרתי ספה והם הקטינו אותה למידותי.
ואפילו בחרתי 2 כריות למושב.
הידיות הם 10 ס"מ אז יצא כריות ברוחב 50 ס"מ.
היו הרבה צבעי ריפוד לבחירה, בכל צבעי הקשת.
חשבת לשאול את גוגלאפשר טלפון?
אני חולק..הספה הזו מצויינת
יש את זה לאחי ביחידת דיור
כן.מנסיון??
עדיין ממליצה על הספה הזו?
יפהפיה ונוחהעדי
עדיין ממליצה על הספה הזו?
איך נראית עכשיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים