ספה של king sofa -איטלקי

• הוסף לסימניות
יש למשהו מידע על ספות של קינג סופה- איטלקיות?
הבנתי שקיים בשוק גם חברה בשם king sofa's -סינית
הספות של קינג סופה נמכרות במחירה מוזלת בבית שמש. משהו יודע האם באמת מדובר בחברה שונה?
ומה הטיב שלהן?
ואיך זה בהשוואה לספות של קליה?

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
קינג סופה זה סיני כמו כל הספות היום. גם אם אומרים לכם שזה איטלקי אין בארץ ספות איטלקיות חוץ מנטוצי וחברה נוספת שלא זכור לי שמה. קניתי לפני 3 חודשים לאחר בירורים מעמיקים בנושא king sofa

• הוסף לסימניות
לא מדוייק.
רוב הספות שבחנויות הרהיטים הרגילות הינן באמת תוצרת סין, אבל ישנן חנויות יוקרתיות בארץ שמייבאות ספות ורהיטים היישר מאיטליה.
בנוסף, חוץ מנטוצ'י יש גם את איטליסופה (חברת בת שלהם) ואת ניקולטי שלמיטב ידיעתי מיוצרות באיטליה ויתכן מאוד שקיימות עוד כמה.

אני אישית קניתי ספות מחנות בשם RODA (מוזמנים לגגל), המייבאים רהיטים של מספר חברות איטלקיות באופן בלעדי.
יש לציין שהמוצרים אינם "מוצרי מדף" וכי הם מיוצרים לפי דרישות הלקוח (דגם, סוג מילוי המושב, סוג מילוי הכריות, צבע וסוג הבד/העור, צבע וסוג הרגליים וכו'). תהליך הייצור והייבוא לוקח כ-3 חודשים.
המחיר לא זול כמובן כמו בחנויות רהיטים הרגילות אבל ההבדל באיכות ובעיצוב ניכר לעין.

בינתיים, שתי עצות מאחת שחיפשה הרבה זמן סלון כלבבה:
1. בדקו שכ-ל הסלון מעור אמיתי.
ברוב הסלונים בארץ (בפרט בחנויות רהיטים רגילות) - החלק שבא במגע עם הגוף מעור אמיתי והחלק התחתון והגב של הספות הינם מעור תעשייתי. אולי כשקונים את הסלון לא מבחינים כמעט בהבדל אבל הזמן עושה את שלו וכל סוג עור מתיישן בצורה אחרת כך שההבדלים נהפכים לבולטים ומכוערים, וזה עוד לפני שמדברים על עמידות העור הרגיל לגבי העור התעשייתי...
2. זה שהרהיט יוצר באיטליה לא אומר שהוא עשוי מעור מלא.
ישנם סלונים - גם של החברות שהוזכרו לעיל שמייצרות באיטליה - שהעור האמיתי בהן הוא חלקי ולא מלא. בדר"כ לחברות אלו ישנם דגמים יוקרתיים יותר בהם הסלונים הם מעור מלא אך המחיר מאמיר, לפעמים בחוסר פרופורציה.
(לדוגמא: ראיתי ספה ארוכה אחת של 4 מושבים מהדגמים היוקרתיים של אחת החברות הנ"ל - ב-50,000 ש"ח! הסלונים ה"זולים" שלהם - בוודאות משולבים עם עור אמיתי ותעשייתי ומחירם החל מ-14,000 ש"ח).

• הוסף לסימניות
יש לי ספה פחות משנה
ונקרע ברוב התפרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלב ודבש;1436035:
יש לי ספה פחות משנה
ונקרע ברוב התפרים
איזה חברה הספה המדוברת?
ותודה רבה על כל התגובות!!!
החכמתם אותי מאד!!!!
ובהתחשב בכל הנ"ל, משהו יודע לדרג את קליה לעומת קינג סופה?
(התקציב שלי עומד על 4,000:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1010;1436295:
איזה חברה הספה המדוברת?
ותודה רבה על כל התגובות!!!
החכמתם אותי מאד!!!!
ובהתחשב בכל הנ"ל, משהו יודע לדרג את קליה לעומת קינג סופה?
(התקציב שלי עומד על 4,000:rolleyes:)

של קינג סופה

• הוסף לסימניות
לי יש ספה - מעור תעשייתי - אלה הפשוטות והזולות שיש בכל חנות רהיטים
מחזיקה כבר יותר מ5 שנים
אין קרעים ניראית כמו חדשה - והילדים קופצים עליה בלי הפסקה
אבל מה שכן - אין מה להשוות לעיצובים היפים שיש היום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה