עזרה ספוטים שנהרסים בתכיפות, מה יכול היות הבעיה??

• הוסף לסימניות
שלום,
התקנתי כמות גדולה של ספוטים (בערך 55) לפני שנתיים וחצי אצלי בבית בחלל של הסלון, מטבח ופרוזדור.
סוג הספוט שקניתי הוא איכותי , קניתי מחנות פה ספוט מומלץ, זה הדגם

כל כמה חודשים אני מוצאת את עצמי עם בערך 8 ספוטים שמפסיקים לעבוד ,
שלחתי עד עתה לתיקון וכעת עברה האחריות, ואני לא רוצה סתם לקנות עוד מבלי שאני מבינה מה הבעיה.

אשמח לחוות דעת, מה יכולה להיות הבעיה?
האם יכול להיות שיש משהו בחשמל שגורם לספוטים נזק?
או שככה זה וכל כמה חודשים הגיוני שנהרסים כמה ספוטים וצריך לתקן/לחדש?
לי נשמע לא הגיוני..

תודה

• הוסף לסימניות
לא מדי מבין בזה אבל גם לי קרה משהו דומה ואצלי הספוט היה מחובר לקבל שמחובר לחוטי חשמל והוכ פשוט היה נמס מהחום , המליצו לי לקחת אור פחות חזק וזה באמת די השתפר ,תראו אם אצלכם זה אותה בעיה

• הוסף לסימניות
לא מדי מבין בזה אבל גם לי קרה משהו דומה ואצלי הספוט היה מחובר לקבל שמחובר לחוטי חשמל והוכ פשוט היה נמס מהחום , המליצו לי לקחת אור פחות חזק וזה באמת די השתפר ,תראו אם אצלכם זה אותה בעיה
הקבל נמס?
מדובר בקבל של המערכת חשמל או של הספוט?

• הוסף לסימניות
זה לא הגיוני. לרוב תהיה הבעיה בדרייבר הפנימי.
אופציות אפשריות:
בעית חום - אין מספיק נפח אוורור מעל הספוטים או שהם מותקנים בגבס סגור / בידוד / קרובים מדי אחד לשני
בעית חשמל - מתח גבוה מהרגיל / קפיצות מתח / הארקה לא תקינה
חיבורי חשמל לא טובים
יותר מדי גופים על אותו קו

הייתי מזמינה חשמלאי שמבין בLED.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה