חשבתם פעם איך היה נראה העולם בזמן המבול??
ה הדובדבן משתמש מקצוען איור מקצועי 18/10/25 הוסף לסימניות #1 חשבתם פעם איך היה נראה העולם בזמן המבול??
שחור לבן 2021 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום איור מקצועי 18/10/25 הוסף לסימניות #3 יפה מאוד מקצועי ביותר!
י יפי ר משתמש רשום איור מקצועי 18/10/25 הוסף לסימניות #5 מהמםם @הדובדבן רק מבחינה אסטרונומית אם נכנס לזה.. המצב שציירתם מצביע על ליקוי ירח מלא, כך שהירח אמור להיצבע באדום
מהמםם @הדובדבן רק מבחינה אסטרונומית אם נכנס לזה.. המצב שציירתם מצביע על ליקוי ירח מלא, כך שהירח אמור להיצבע באדום
ה הדובדבן משתמש מקצוען איור מקצועי 18/10/25 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י ראש חריף: ציור??? או בינה מלאכותית?? לחצ/י כדי להרחיב... ציור אורגינלי לגמרי, ואני אקח את התגובה הזו כמחמאה
נכתב ע"י ראש חריף: ציור??? או בינה מלאכותית?? לחצ/י כדי להרחיב... ציור אורגינלי לגמרי, ואני אקח את התגובה הזו כמחמאה
ה הדובדבן משתמש מקצוען איור מקצועי 18/10/25 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י יפי ר: מהמםם @הדובדבן רק מבחינה אסטרונומית אם נכנס לזה.. המצב שציירתם מצביע על ליקוי ירח מלא, כך שהירח אמור להיצבע באדום לחצ/י כדי להרחיב... מממ, אני פשוט דמיינתי את כדור הארץ קרוב יותר לצופה, והשמש והירח רחוקים יותר... צל"ש על שימת הלב! נערך לאחרונה ב: 18/10/25
נכתב ע"י יפי ר: מהמםם @הדובדבן רק מבחינה אסטרונומית אם נכנס לזה.. המצב שציירתם מצביע על ליקוי ירח מלא, כך שהירח אמור להיצבע באדום לחצ/י כדי להרחיב... מממ, אני פשוט דמיינתי את כדור הארץ קרוב יותר לצופה, והשמש והירח רחוקים יותר... צל"ש על שימת הלב!
י יפי ר משתמש רשום איור מקצועי 18/10/25 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י הדובדבן: מממ, אני פשוט דמיינתי את כדור הארץ רחוק יותר מהצופה, ואת השמש והירח קרובים יותר (או להפך)... צל"ש על שימת הלב! לחצ/י כדי להרחיב... קבל את התנצלותי נצמד לגירסה של השמש רחוקה כדור הארץ והירח קרובים בהתחשב בגדלים נערך לאחרונה ב: 18/10/25
נכתב ע"י הדובדבן: מממ, אני פשוט דמיינתי את כדור הארץ רחוק יותר מהצופה, ואת השמש והירח קרובים יותר (או להפך)... צל"ש על שימת הלב! לחצ/י כדי להרחיב... קבל את התנצלותי נצמד לגירסה של השמש רחוקה כדור הארץ והירח קרובים בהתחשב בגדלים
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת