דרוש מידע ספורטליין פולד או PL? (או המלצה למשהו יותר טוב, קל וצר)

• הוסף לסימניות
מחפשת עגלה קלה עם תנועה טובה, צרה ונוחה לקיפול, פתיחה וחגירה.
לא חשוב לי (כמעט) בכלל הסטייל או הצבע, כן חשוב מחיר, עדיף עד 2500 (אם יש המלצה על דגם יקר שאפשר להשיג ביד 2 במחיר הזה אז גם טוב).

סייבקס מליו ראיתי ב2800 והתלהבתי מהקלות שלה אבל הבנתי שזה גרמני ואנחנו לא קונים מגרמניה.

עכשיו ההתלבטות היא בין הPL לפולד (23 או 24) - הבנתי שPL נחשבת יותר טובה, וגם מצאתי אותה במחיר מצחיק (1500 למהדורה מדוגמת 2023), אבל - היא ברוחב 58 ס"מ, לעומת הפולד שברוחב 50. אז אנא דעתכן. מה עדיף?

אגב, ראיתי בחנות גם עגלה של אונו ב1500 ש"ח, קלילה מאד, בעיצוב מקביל כולל עריסה מאווררת וכו', עם סל גדול וקיפול קל. המוכרת מאד לא התלהבה ממנה וגם טענה שהגלגלים צריכים להיות מחורצים ולא חלקים בשביל נסיעה טובה. מישהי מכירה?

ואם כבר - אז המלצות לחנויות עגלות בירושלים, חוץ מבייביסטאר, סופר בייבי ובייבי & הום?

• הוסף לסימניות
הפולד קלה מאד
אבל השילדה לא חזקה
לי אישית התפרק משהו בשלד אחרי חצי שנה ושמעתי בחנות שאני לא היחידה

• הוסף לסימניות
לאחותי PL והיא רוצה לקנות חדשה פולד. (לי יש פולד)

• הוסף לסימניות
לי יש פולד ומרוצה מאד ב"ה.
מתקפלת ביד אחת ודי קטנה.
אמנם ה PL מאד מאסיבית, אבל קצת מסורבלת לניוד.
תלוי גם אם את עולה מדרגות...
אני לא, וכשאני בכ"ז צכה, מרימה את כל העגלה עם ילד בפנים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה