ספות עור - המלצה

• הוסף לסימניות
בביקור בחנויות רהיטים אני מוצא את עצמי מול הפרשי מחירים לא מבוטלים. כמובן יש את המותגים המוכרים כאולטימה וניקולטי אך יש גם חברה לא מדי מוכרת בשם ברידג'. (ספות עור אמריקאיות משולבות עץ) הספות שלהם מהממות אבל לא נתקלתי במישהו שיכול להמליץ עליהן מנסיון. האם העור איכותי? האם הצורה שלהן נשמרת? שרות ועוד. אולי מישהו מכם יוכל ליעץ לי בעניין או לחילופין כיצד לבדוק זאת.

• הוסף לסימניות
הבעיה עם רהיטי עוד לא איכותיים היא שיכול להיות שזה עור דק ולא חזק, שנסדק בקלות, הצבע יורד וכו'. והספה נשחקת מאוד מהר (במיוחד בבית עם ילדים).
אני לא יכולה להמליץ על החברה כי לא מכירה, אבל תבדקו טוב טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלח;432786:
בביקור בחנויות רהיטים אני מוצא את עצמי מול הפרשי מחירים לא מבוטלים. כמובן יש את המותגים המוכרים כאולטימה וניקולטי אך יש גם חברה לא מדי מוכרת בשם ברידג'. (ספות עור אמריקאיות משולבות עץ) הספות שלהם מהממות אבל לא נתקלתי במישהו שיכול להמליץ עליהן מנסיון. האם העור איכותי? האם הצורה שלהן נשמרת? שרות ועוד. אולי מישהו מכם יוכל ליעץ לי בעניין או לחילופין כיצד לבדוק זאת.

קניתי אצל גור אריה בירושלים לגבי האיכות של העור לקחתי את הכי טוב ויש לי את זה כבר 6 שנים ומאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שטיינברג;433002:
קניתי אצל גור אריה בירושלים לגבי האיכות של העור לקחתי את הכי טוב ויש לי את זה כבר 6 שנים ומאוד מרוצה

לא הבנתי של איזה חברה קנית? האם לברידג' יש כמה רמות איכות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה