דרוש מתכון ספייסי מיונז כשל"פ

• הוסף לסימניות
מוט בלנדר בכמה דקות ממש

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230408-213335.jpg
    Screenshot_20230408-213335.jpg
    KB 240.9 · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
מקל בלנדר בכמה דקות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230408-213335.jpg
    Screenshot_20230408-213335.jpg
    KB 240.9 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
המתכון של ה. בקר מעולה!!!
מיונז פסח

2 ביצים
1 כפית מלח
3 כפות סוכר
קורט פלפל שחור
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ
2 כוסות שמן אגוזים

שמים בבלנדר ביצים ומפעילים במהירות גבוהה לבערך 2 דקות. מוסיפים מלח, סוכר, פלפל שחור, מיץ לימון וחומץ תוך כדי פעולה של הבלנדר.
מתחילים להוסיף שמן בהדרגה ובאטיות. כל פעם קצת. וממשיכים את פעולת הבלנדר למשך עוד כ-10-12 דקות.

• הוסף לסימניות
מיונז חריף - מטובל,
ספייסי,
יש למישהי?

• הוסף לסימניות
מיונז חריף - מטובל,
ספייסי,
יש למישהי?
כל מתכון מיונז שתוסיפי לו אחרי שהמיונז מוכן תבלינים יהפוך לספייסי.
כמובן תבלינים מתאימים- פפריקה- אפשר חריפה, שום, פלפל שחור וכדומה

• הוסף לסימניות
אם אין לי בלנדר יד- רק מעבד של בראון- ולא הצליח לי המיונז :(- האם קשור לגודל המיכל?
עדיף לעשות במקצף ידני בקערה יותר קטנה?

• הוסף לסימניות
אם אין לי בלנדר יד- רק מעבד של בראון- ולא הצליח לי המיונז :(- האם קשור לגודל המיכל?
עדיף לעשות במקצף ידני בקערה יותר קטנה?
יש כמה שיטות למיונז.
השיטה במעבד מזון-זה לשים את הביצה במהירות גבוהה,
ולזלף את השמן באיטיות.
(שמעתי פעם רעיון חמוד-לעשות חור בתחתית הכוס (חד"פ), ולהניח מעל החור של המעבד מזון. ככה יזלף בצורה איטי, אוטומטית.)
מקצף ידני-כדי ליצור קצף טוב יצריך הרבה אנרגייה. חבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה