ספייס ז"ל

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שקנה מחשב בספייס ונזקק לשרות תיקונים בשנת האחריות הראשונה?

• הוסף לסימניות
הם באמת סגרו?
יום אחד חיפשתי אותם ולא היה להם זכר בכיכר השבת חשבתי שהם עברו...

• הוסף לסימניות
אוטוטו מפסיקים לומר קדיש...עברו 11 חודשים מהסגירה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;967139:
אוטוטו מפסיקים לומר קדיש...עברו 11 חודשים מהסגירה:eek:

וואו! איזו הצתה מאוחרת יש לי... ואנוכי לא ידעתי....

• הוסף לסימניות
אני פעם קניתי אצלם דיסק און קי והיה בעיה עם זה, אז הם נתנו לי כתובת לשלוח מכתב + האון קי ולרשום הכל מה הבעיה, ותוך כמה זמן (שבועיים בערך) הגיע לי בדואר חדש.......!

אם מענין אותך הכתובת, אנסה לחפש את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;967163:
אני פעם קניתי אצלם דיסק און קי והיה בעיה עם זה, אז הם נתנו לי כתובת לשלוח מכתב + האון קי ולרשום הכל מה הבעיה, ותוך כמה זמן (שבועיים בערך) הגיע לי בדואר חדש.......!

אם מענין אותך הכתובת, אנסה לחפש את זה...

דיסק און קי זה מוצר זול שספייס קנו בארץ אצל היבואן הרשמי ואם הייתה בעיה היה למי לפנות.
אני מדבר על מחשב נייד מסידרה יוקרתית שבדיעבד מתברר שהיבוא שלו היה יבוא מקביל והיבואן הרשמי לא מוכן לתת שרות גם אם לא עברה שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה