ספירה עד החתונה

• הוסף לסימניות
יש למישהו/י רעיון לספירת הגומר עד יום החתונה לכלה?

• הוסף לסימניות
סוכריות על מקל עם מטפחות וכותבים
"לקחת מטפחת כדי לשים"
במקום "קוקה קולה -טעם החיים"
"חתן כלה -פעם בחיים"

• הוסף לסימניות
אם זה עכשיו בשבועות האלו אפשר לקשר לפרשת שבוע בצורה חמודה..
בראשית פסיעות לכיוון הבית... נוח- קצת לנוח לך לך- הולכים לקניות
כתבתי אנמי מאוד אבל דברים מאוד יפים אפשר לעשות בליווי כל מיני חפצים

• הוסף לסימניות
שוקולדים בגביע גדול- שהשוקולד יגמר הכוס תישבר

• הוסף לסימניות
ל10 יום:
מכינים כמו חבילה של אצבעות רק יותר ארוכה שיכנס בה 10
ועושים עטיפה יפה לחבילה ורושמים:
"10 אצבעות לי יש כל דבר יודעות הן....
הנה בית לי קטן בו כסא וגם שולחן,ובבית הקטן יש כלה וגם חתן....."
ועל כל אצבע שמים עטיפה עם מספר.

• הוסף לסימניות
יש כזאת קופסא של אבקת כסיבה בצורת מכונת כביסה,
ממלאים באבקת כביסה,
ורושמים: עוד 100/50/20 (לפי היום שאתן מביאות את הספירה)
עוד 100 סיבובים ואת לבנה.....

• הוסף לסימניות
קופת צדקה ו100 מטבעות של 10 אג, אם פתק ברכה מקופל פיצי מודבק לכל אחד, עמ שהכלה תשים כל יום ותתפלל על מה שכתוב בפתק-נחת בריאות וכו.

• הוסף לסימניות
אפשר לשים תמונה של החתן והכלה להדביק עליה 100 פלסטרים כל יום להוריד אחד ולכתוב -עד החתונה זה יעבור...
לקחת ראש של פאה ולנעוץ בו 100 חמצוצים כמו פאה ולרשום: עוד 100 יום לנשנוש ,והפאה תיהיה בשימוש...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל הרעיונות!!!
עזרתם לי!:)

• הוסף לסימניות
מוסיפה רעיון....
אצבע ארוכה (מבריסטול וכדו') מחולקת למספר הימים ועליה טבעת, כל יום מזיזים את הטבעת עד שביום החתונה היא ענודה על סוף היד.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על רעיון שלא מתאים לכל אחד אבל מקורי.
חילקו בין החתן לכלה ספרונים של התהלים המחולק לומר כליום עד החתונה את הספרון האחרון אומרים ביחד בחדר יחוד..

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד ששמעתי:
לתלות בלונים בחדר הכלה,
כמספר הימים שנותרו,
על כל בלון לכתוב מספר, לפי סדר
והכלה צריכה לפוצץ כל יום את הבלון של אותו יום.
אפשר להחביא בתוך הבלונים כל מיני הפתעות... מכתבים, מחזיקי מפתחות, תמונות, כאלה...

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מאד חמוד שכמו החוברות של הקו לקו שמותחים מנקודה לנקודה(מספר למספר) קו ויוצא ציור אז יוצא ציור של חתן וכלה וכתוב: שימי פס וזה מגיע.......
מי שרוצה דוגמא יש לי.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מאד חמוד שכמו החוברות של הקו לקו שמותחים מנקודה לנקודה(מספר למספר) קו ויוצא ציור אז יוצא ציור של חתן וכלה וכתוב: שימי פס וזה מגיע.......
מי שרוצה דוגמא יש לי.
אשמח לדוגמא-- תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
מה עוד אפשר להביא לכלה?

• הוסף לסימניות
1) ל21 יום עוד 21 ואת בבית אחד
2) לעשות גימטריה מהשם לדג' לוי 46 יום קונים שלט לדלת וכותבים עוד לוי ואת לוי
3) עושים הרבה דברים מבננות וכותבים עוד מעט ואת בנה...נה...נה..
4) משהו עם פלפלים עוד מעט והוא גם בה
5)
משהו עם רכבים וכותבים אוטוטו והוא מגיע

• הוסף לסימניות
עוד 21 ואת בבית אחד,
אשמח לעזרה עשיתי לחברה וחסר לי קצת עזרה,
האם כדאי לעשות את כל העיגולים באותו צבע, או כל אחד בצבע אחר ואז לתת לה צבעים וכל יום היא תצבע בצבע את העיגול,
וכן איך יכול להיות לי תמונה של חתן כלה מכוסים
אשמח דחוף לעזרה תודה רבההההההההה

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-02-12 161335.png
    צילום מסך 2025-02-12 161335.png
    KB 132.3 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה