ספירת אובייקטים בגורם המכיל נכשלה. הגישה נדחתה

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה, תודה מראש!

יש לי במחשב 3 דיסקים קשיחים.
ב2 מהם השתמשתי כשעל המחשב היה מותקן ווינדוס XP (בכל אחד הייתה התקנה נפרדת)
המחשב נפל, ב"ה, והתקנתי על הדיסק קשיח השלישי ווינדוס 8.
עכשיו אני מקבלת הודעה לגבי קבצים שיצרתי: "אין לך הרשאה לגישה לתיקיה זו"
וכשאני נכנסת למאפיינים ומנסה לשנות באבטחה שליטה מליאה לEVRYONE, אני מקבלת את השגיאה הבאה:

מה לעשות???

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 25.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
צריך להוסיף גישה לeveryone.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה, זה מה שקרה במהלך ההוספה. כשלחתי על אישור הופעה ההודעה שלעיל.

• הוסף לסימניות
לחצת על בדיקת שמות לפני שלחצת אישור? (לא כתבת נכון את המילה בהודעה שלך, בהודעה שלי כתבתי everyone, ובהודעה הראשונה כתבת evrone).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1712349:
לחצת על בדיקת שמות לפני שלחצת אישור? (לא כתבת נכון את המילה בהודעה שלך, בהודעה שלי כתבתי everyone, ובהודעה הראשונה כתבת evrone).
תודה
מה הכוונה בדיקת שמות?

• הוסף לסימניות
זה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 30.1 · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
תודה אני אבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה